Carousel hot news

Adevărurile lui Dică! De ce l-a băgat pe Vlad şi de ce nu joacă Pleaşcă

FCSB joacă sâmbătă, de la ora 20:30, cu Viitorul în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Pe jucătorii lui Nicolae Dică îi aşteaptă o perioadă de foc, asta pentru că joi, steliştii vor juca şi...
Autor: Razvan Nicolae | 07.09.2017 | 00:08
Adevărurile lui Dică! De ce l-a băgat pe Vlad şi de ce nu joacă Pleaşcă

FCSB joacă sâmbătă, de la ora 20:30, cu Viitorul în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Pe jucătorii lui Nicolae Dică îi aşteaptă o perioadă de foc, asta pentru că joi, steliştii vor juca şi împotriva cehilor de la Viktoria Plzen în prima etapă din grupele Europa League.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit despre ultimele achiziţii făcute de echipă şi de felul în care au jucat în meciul amical cu Academica Clinceni de joi. Acesta a afirmat că această partidă amicală a fost pusă la punct pentru ca Bogdan Planic să se integreze în echipă. Tehnicianul de 37 de ani a precizat că Andrei Vlad, portar adus în această vară, ar putea să joace într-un meci din grupele Europa League. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Am făcut acest meci şi pentru Planic pentru a-l integra în echipă. E un jucător care ne va ajuta mult în viitor. La Jorge trebuie să ţinem cont că venise de două zile la echipă. Nici nu jucase în ultimele trei luni, are nevoie de o perioadă de acomodare. Vlad e un jucător tânăr, de perspectivă. Poate îi vom da şi lui şansa să joace un meci în Europa. De ce nu, în ultima etapă când poate vom fi deja calificaţi”, a declarat Nicolae Dică pentru o televiziune de sport.

Nicolae Dică a precizat că Marian Pleaşcă va juca la echipă atunci când îi va veni rândul, pe postul său existând deja concurenţă puternică. “Puneţi-vă în locul meu. Benzar e titular în echipa naţională, iar Gabi Enache a fost convocat la lot pe acest post în trecut. Pleaşcă e un fotbalist al Stelei care va avea şansa lui, iar atunci când o va primi va trebui să dea ce e mai bun şi să arate că merită să joace mai mult”

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre situaţia de la echipa naţională, acesta declarând că nu vrea să comenteze prea multe legat de ceea ce se întâmplă acolo. “Nici mie nu mi-ar coveni dacă aş fi la naţională să vorbească despre mine un antrenor de club. Sunt dezamăgit de ce se întâmplă acolo. Daum avea experienţă şi speram să avem rezultate mult mai bune cu el pe bancă”, a mai precizat Nicolae Dică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!