Stiri sportive

Nicolae Dică a anunțat unde va antrena. “Ne-am înțeles!” Ce spune despre dorința lui Becali de a-l readuce la FCSB

03.06.2019 | 08:43
Nicolae Dica a anuntat unde va antrena Neam inteles Ce spune despre dorinta lui Becali de al readuce la FCSB

Nicolae Dică a anunțat unde va antrena după despărțirea de FCSB. Antrenorul este liber de contract din decembrie, iar acesta susține că s-a înțeles în proporție de 99% pentru a reveni pe banca tehnică a celor de la FC Argeș. Mai mult, fostul atacant al roș-albaștrilor a comentat și în legătură cu dorința lui Gigi Becali de a-l readuce la viccecampioana României.

Anunțul lui Nicolae Dică despre echipa pe care o va antrena

“Mă bucur că patronul echipei a spus că mă pot întoarce la Steaua. Înseamnă că am făcut și eu lucruri bune acolo. Până la urmă, înseamnă că am fost apreciat și sunt apreciat de patronul echipei. Pentru că și eu, atunci când am plecat de la Steaua, am spus că, din punctul meu de vedere, am făcut lucruri bune. Am avut rezultate bune, am făst aproape să câștig campionatul, am fost în primăvara europeană, am jucat cu Lazio, am fost aproape și de Champions League, ceea ce nicio echipă românească nu a reușit. Am fost puțin așa dezamăgit, atunci când am plecat, pentru că foarte multă lume nu a vorbit OK despre mine, dar asta nu este o problemă pentru mine, pentru că am spus-o de multe ori că am încredere în ceea ce pot să fac ca antrenor, câtă pasiune pun în această meserie și știam că am făcut și lucruri bune la Steaua.

Eu m-am bucurat că patronul echipei s-a gândit din nou la mine. Şi s-a gândit la mine nu că a văzut că sunt eu un băiat bun. Nu este adevărat. OK, mă consider un om cu un caracter OK. A spus şi dânsul că am renunţat la nişte bani. Pentru mine, banii nu sunt pe primul plan în această meserie. Consider că s-a gândit la mine pentru că ştie ce am făcut acolo şi lucrurile bune pe care le-am făcut, să le pun din nou în practică, dacă ar fi să ajung vreodată la Steaua. Ştiu şi lucrurile unde am greşit. Eu spun că viitorul meu este în antrenorat şi atunci când voi avea o ofertă concretă de la un club, voi spune merg sau nu merg”, a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică în timpul unui meci jucat de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Nicolae Dică în timpul unui meci jucat de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

“Suntem înțeleși 99%!”

“Eu vă spun că deocamdată se vorbește espre Edi, el este cel care trebuie să decidă dacă va merge la Steaua. Eu sunt aproape de FC Argeș, suntem înțeleși 99%, am făcut acolo o strategie pentru acest club, este clubul la care m-am format ca jucător, iubesc foarte mult acest club și îmi doresc ca la un moment dat acest club să ajungă în Liga 1. Deocamdată nu am semnat contractul. Simt nevoia să merg, să am rezultate la altă echipă, să demonstrez că pot deveni un antrenor foarte bun”, a mai spus Nicolae Dică.

În vârstă de 39 de ani, Nicolae Dică a stat ultima dată pe banca tehnică a FCSB-ului în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, atunci când a bifat 80 de meciuri din postura de antrenor principal al vicecampioanei României. Nicolae Dică a mai fost secund la gruparea roș-albastră în perioada iunie 2014 – noiembrie 2015, iar între ianuarie 2016  și iunie 2017 a pregătit-o pe FC Argeș.