Fotbal intern

Nicolae Dică a avut ofertă de la Eintracht Frankfurt: “Am stat o săptămână acolo”

20.09.2018 | 19:59
Nicolae Dica a avut oferta de la Eintracht Frankfurt Am stat o saptamana acolo

Actualul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică, a anunţat că a avut ofertă de la Eintracht Frankfurt pe vremea când era jucător de fotbal. Fostul “decar” al “roş-albaştrilor” a rememorat ce s-a petrecut în acea perioadă, înainte să ajungă la clubul lui Gigi Becali:

“Am avut ofertă de la Eintracht Frankfurt. Am fost acolo… După un meci al echipei naţionale, m-am dus în Germania, am stat acolo o săptămână cu acceptul celor de la FC Argeş. Antrenorul de acolo a fost foarte încântat. Am plecat după cinci zile, mi-au spus că o să revină, că vor să mă cumpere. Atunci le-am spus dorinţele mele şi au spus «OK». La vreo două săptămâni, mi-au trimis către club să mergem în Germania şi să vorbim, pentru că doresc să merg acolo din iarnă.

Nicolae Dică a dezvăluit că a fost ofertat de Eintracht Frankfurt

Între timp, până să plec în Germania, a fost oferta Stelei, oferta de la Dinamo a fost şi Rapidul nu m-a dorit. Am fost propus la Rapid, dar nu m-au dorit. În Germania nu am semnat, pentru că ceea ce au spus că îmi oferă, când am ajuns acolo a fost ceva diferit. Cam la jumătate. Cluburile nu s-a înţeles între ele, dar eu nu am vrut să rămân. Chiar dacă era un contract de două ori mai mare decât era la Steaua”, a dezvăluit Dică, la Telekom Sport.

Nicolae Dică a avut ofertă de la Eintracht Frankfurt. Antrenorul vicecampionilor pe vremea când era jucător al "roş-albaştrilor", într-un meci cu Rapid Bucureşti, din Liga 1 Betano, disputat pe 16 septembrie 2007.
Nicolae Dică a avut ofertă de la Eintracht Frankfurt. Antrenorul vicecampionilor pe vremea când era jucător al “roş-albaştrilor”

Dică a fost dorit de Eintracht Frankfurt la începutul anilor 2000. Nicolae Dică s-a născut pe 9 mai 1980 la Piteşti. Actualul antrenor de la FCSB a jucat în cariera de fotbalist la CS Mioveni U 19, FC Argeş, FCSB, Catania, Iraklis, CFR Cluj, Manisaspor şi Viitorul Constanţa.

Citeşte şi: