Fotbal intern

Bogdan Andone s-a sfătuit cu Nicolae Dică! Ce i-a transmis fostul antrenor: “Sper să și reușească”

13.06.2019 | 17:03
Bogdan Andone sa sfatuit cu Nicolae Dica Ce ia transmis fostul antrenor Sper sa si reuseasca

Nicolae Dică a plecat de la FCSB încă de acum jumătate de an, în locul său fiind adus în iarnă Mihai Teja. Care a rezistat doar până la finalul sezonului, când Gigi Becali a renunţat şi la serviciile sale şi a făcut o alegere neaşteptată, Bogdan Andone, cu nici un meci ca principal pe banca tehnică la vreo echipă din Liga 1 Betano, dar care a lucrat ca secund în mandatul lui Mihai Teja.

Nicolae Dică a comentat numirile de antrenori de la FCSB şi Dinamo

Nicolae Dică este acum focusat pe noua sa echipă. echipa de suflet, ţinând cont că a revenit în oraşul natal, la Piteşti, iar faptul că din sezonul viitor FC Argeş a primit undă verde din partea Federaţiei pentru a promova, dacă se va clasa pe unul dintre primele două locuri, îl stimulează şi mai mult, pentru că îşi doreşte să pună urmărul la revenirea fotbalului argeşean în prima divizie.

Însă, Nicolae Dică, rămâne conectat şi la ceea ce se întâmplă în Liga 1 Betano şi a comentat pentru Telekom Sport cele două mutări de antrenori făcute în această vară de FCSB şi Dinamo. Şi, surpriză, voit sau nu, Dică a scăpat porumbelul din gură declarând nonşalant că a avut unele discuţii cu noul tehnician al fostei sale echipe, Bogdan Andone, ceea ce sună cam în felul în care acesta i-a cerut unele sfaturi şi păreri lui Dicanio.

Bogdan Andone s-a sfătuit cu Nicolae Dică! Ce i-a transmis fostul antrenor Sper să și reușească
Bogdan Andone s-a sfătuit cu Nicolae Dică! Ce i-a transmis fostul antrenor Sper să și reușească

Nicolae Dică îl apreciază foarte mult pe Eugen Neagoe

“Eu zic să îl lăsăm pe Bogdan Andone să îşi facă treaba, să vedem dacă va avea rezultate bune, pentru că în momentul în care patronul a decis să aducă un antrenor cred că a decis pentru că a luat informaţii din altă parte, are încredere în el şi el crede că va putea să facă rezultate cu acel antrenor. Bogdan Andone, la cât am mai vorbit şi eu cu el, că am mai avut anumite discuţii, cred că este un antrenor care poate să facă rezultate bune la Steaua. Sper să şi reuşească”.

Eugen Neagoe e apreciat de Nicolae Dică

Iar despre situaţia tensionată la Dinamo Dică e convins că problema suporterilor e legată de îndepărtarea lui Mircea Rednic, pentru că nu au nimic împotriva lui Eugen Neagoe, care a arătat la Iaşi şi la Sfântu Gheorghe că e un tehnician de valoare: “Eu nu văd ca cei din galerie să aibă o problemă cu Neagoe. Cred că cei din galerie au o problemă că cei de la Dinamo l-au dat pe Rednic afară. Este un antrenor (n.r. – Neagoe) care a avut rezultate bune în ultima perioada. Şi când a fost la Iaşi şi acum la Sepsi a dus echipa în play-off, este un antrenor bun, cu experienţă care poate să facă lucruri bune cu Dinamo”.