Sport

Nicolae Dică a dat lămuriri în privinţa lui Raţa, Dulca şi Radaslavescu: „Îmi plac jucătorii cu personalitate!“

Nicolae Dică a spus ce se întâmplă cu Eduard Radaslavescu, Marco Dulca și Vadim Rața, explicând că îi plac jucătorii cu personalitate.
06.09.2022 | 21:58
Nicolae Dica a dat lamuriri in privinta lui Rata Dulca si Radaslavescu Imi plac jucatorii cu personalitate
Nicolae Dică a dat lămuriri în privinţa lui Raţa, Dulca şi Radaslavescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este mulțumit de felul în care puștiul se antrenează, însă nu îi poate garanta că va juca în toate meciurile, chiar dacă Gigi Becali a plătit o sumă consistentă pentru a-l aduce de la Farul. Transferul lui Eduard Radslavescu la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Nicolae Dică a dat lămuriri în privinţa lui Raţa, Dulca şi Radaslavescu

Nicolae Dică a vorbit despre situația lui Eduard Radaslavescu, despre care a spus că se antrenează bine, însă că trebuie să își aștepte rândul în echipa de start:

ADVERTISEMENT

„Radaslavescu a jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câți bani s-au dat. Mă refer că dacă s-au plătit 850.000 de euro pe el, nu înseamnă că trebuie să joace meci de meci. E un jucător de perspectivă, îmi place cum se antrenează. Îmi plac jucătorii cu personalitate”.

„A fost și o poziție nouă pentru Olaru, pentru că în acest sistem ajunge de mai puține ori în careu și acum fiind lângă celălalt mijlocaș central e normal să iasă mai puțin în evidență. Din discuțiile pe care le-am avut cu ei, au înțeles ce le cert”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu nu a fost titular niciodată pentru FCSB și a prins minute în a doua repriză a meciurilor cu CS Mioveni, Hermannstadt și Farul.

„Am vorbit cu patronul despre plecarea lui Rața!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre plecarea lui Vadim Rața de la FCSB, dezvăluind o discuție pe care a avut-o cu patronul Gigi Becali: „Am vorbit cu patronul despre plecarea lui Rața, mi-a spus că nu își dorește să mai joace după acele meciuri, ca să scutească niște bani de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Am încercat să explic că un jucător nu poate demonstra tot în puțin timp, dar dacă așa a decis conducerea și așa e mai bine pentru club, nu m-am pus împotriva”.

„Despre Dulca nu am vorbit nimic despre o plecare. Am avut discuții cu Rața, a jucat în poziția de mijlocaș dreapta, ceea ce nu era foarte diferit față de ce juca la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Eu l-am întrebat dacă poate fi folosit în poziția aia. Problema e că nu s-a mișcat foarte mult. Nu puteam să-l ținem să se antreneze cu echipa. Eu cred că dacă el rămânea la echipă, ar mai fi avut șanse să joace”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 6,10 este cota pentru „X solist” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT