Îi dă Dică şanse şi în Liga 1? Un macedonean a debutat la FCSB

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/03/2018, 15:34
Îi dă Dică şanse şi în Liga 1? Un macedonean a debutat la FCSB

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FCSB a jucat un meci amical cu Chiajna, scor 1-2 – vezi detalii, iar Nicolae Dică a luat în lot mai mulţi jucători de la echipa secundă. Printre aceştia s-a aflat şi un mijlocaş macedonean care a debutat la FCSB în minutul 78, atunci când l-a înlocuit pe Cristi Tănase.

Mihailo Mitrov a jucat pentru prima dată pentru echipa mare a FCSB-ului. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a ajuns la trupa “roş-albastră” în toamna anului 2017, dar a evoluat numai la formaţia secundă din Liga a 3-a. Dacă Mitrov va avea în continuare evoluţii bune la FCSB II, atunci şansele ca el să debuteze în Liga 1 sunt destul de mari. 

“Mi-am îndeplinit un vis!”

“Mi-am îndeplinit un vis. Munca mea a dat rezultate, am semnat cu cel mai mare club din România. Multe mulţumiri preşedintelui Valeriu Argăseală, fără de care transferul nu se putea face. Îi mulţumesc mult, e un pas important în cariera mea şi nu mă voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua să atrag atenţia selecţionerului Macedoniei”, spunea Mitrov în momentul în care a ajuns la FCSB.

“L-am pus la echipa a doua că e macedonean. L-am luat pentru şase luni şi, dacă face faţă, va veni la echipa mare. Salariul e de 500 de euro pe lună. L-a adus nepotu-meu, trebuie să-l mai las şi pe el să-şi facă mendrele”, a declarat Becali.

Închide ×