Fotbal intern

S-a decis! El este căpitanul Stelei. Vezi cine o să poarte banderola!

Nicolae Dică a anunţat într-o conferinţă de presă cine o să fie în acest sezon căpitan la Steaua şi a mărturisit că a avut o discuţie pe această temă cu primii trei jucători aleşi....
15.07.2017 | 16:50
Sa decis El este capitanul Stelei Vezi cine o sa poarte banderola

Nicolae Dică a anunţat într-o conferinţă de presă cine o să fie în acest sezon căpitan la Steaua şi a mărturisit că a avut o discuţie pe această temă cu primii trei jucători aleşi.

Noul antrenor al roş-albaştrilor, Nicolae Dică este gata pentru startul campionatului. Înainte de meciul cu FC Voluntari “Dicanio” a vorbit despre obiectivele echipei sale dar şi despre meciurile din perioada următoare.

Nicolae Dică: “Am discutat cu Alibec, Pintilii şi Niţă”

Însă Dică a vorbit şi despre omul care o să poarte banderola de căpitan la Steaua şi chiar i-a nominalizat pe primii trei fotbalişti de pe linstă. “Am avut o perioadă grea de pregătire, iar băieţii s-au antrenat foarte bine. Nu o să en aştepte deloc un sezon uşor, iar munca din această vară o să se vadă în mod sigur în perioada următoare.

Cine o să fie căpitan la Steaua? Denis Alibec este primul căpitan, Mihai Pintilii al doilea şi Niţă al treilea căpitan. Aşa a fost de anul trecut, aşa e şi acest an. Am discutat cu ei şi nu este nic o problemă. Toţi trei sunt fotbalişti experimentaţi şi sunt convins că au înţeles decizia”, a spus Dică.

Pînă când Denis Slibec să se transfere la Steaua căpitanul echpei roş-albaştrilor a fost Mihai Pintilii, dar în patrnul lui FCSB, Gigi Beclai a decis încă de la sfârşitul anuli trecut să îi retragă baderola mijlocaşului de 32 de ani.