Fotbal intern

Nicolae Dică a dezvăluit de ce s-a retras Ciprian Tătărușanu: ”Nu ne așteptam la asta”

29.11.2020 | 15:19
Nicolae Dica a dezvaluit de ce sa retras Ciprian Tatarusanu Nu ne asteptam la asta
ADVERTISEMENT

Secundul Nicolae Dică a dezvăluit de ce s-a retras portarul Ciprian Tătărușanu de la echipa națională a României și nu crede că decizia acestuia este legată de colectivul tehnic.

La o zi după remiza din Irlanda de Nord, titular postului în prima reprezentativă a surprins pe toată lumea cu decizia sa de a pune capăt aventurii sub tricolor.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu are 73 de meciuri pentru România și l-a depășit pe Mirel Rădoi la numărul de selecții, fiind pe locul 17 all time, la egalitate cu fostul jucător Rodion Cămătaru și cu ex-selecționerul Cosmin Contra, după mai bine de zece ani în tricoul echipei naționale.

Retragerea lui Ciprian Tătărușanu, explicată de Nicolae Dică

Secundul lui Rădoi la echipa națională, Nicolae Dică, a dezvăluit că a fost surprins de anunțul retragerii făcut de Ciprian Tătărușanu, dar a anunțat că există variante viabile pentru postul de portar la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

”Nu ştim ce se întâmpla, noi am vorbit cu el şi după joc, nu ne aşteptam la acest lucru şi a spus că se va retrage. E posibil să revină, nu ştii ce se va întâmpla, dar sunt șanse foarte mici. S-a gândit că are o vârstă, că era de atâta timp la echipa naţională, îşi dorea să fie alături mai mult de familie şi d-asta a luat această hotărâre”, a explicat Dică.

”Nu din vina noastră şi nu putem să-i forţăm pe jucători să vină la naţională. Vom găsi, sunt jucători pe care i-am urmărit, alţi portari care au fost în lotul naţionalei la ultimele jocuri şi sperăm ca la jocuri să găsim soluţiile cele mai bune”, a mai spus secundul naționalei la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea nu a fost de acord cu retragerea lui Ciprian Tătărușanu de la echipa națională și a atacat această hotărâre, mai ales că cel mai selecționat portar la echipa națională (91 de selecții) a jucat până la 38 de ani pentru România.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a postat un mesaj pe rețelele de socializare referitor la retragerea din echipa națională a lui Ciprian Tătărușanu, în care a evidențiat trăsăturile profesioniste ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Florin Prunea a spus în exclusivitate pentru FANATIK că explicația retragerii lui Ciprian Tătărușanu ar putea fi un scandal în vestiarul echipei naționale înainte de meciul cu Belarus, cu Mirel Rădoi sau altcineva din staff-ul României.

ADVERTISEMENT