Fotbal intern

Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa! “Mie nu-mi convine”

06.09.2018 | 20:15
Nicolae Dica a povestit cum face Gigi Becali echipa Mie numi convine

Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa la FSCB. Patronul vicecampioanei României este cunoscut ca o persoană care se implică activ în viaţa echipei, iar acest lucru a fost confirmat şi de actualul antrenor al liderului din Liga 1 Betano.

Tehnicianul de 38 de ani a declarat că poartă des discuţii cu Gigi Becali despre situaţia de la echipă şi a dat un exemplu recent. “De exemplu luni am avut o discuție cu patronul cum voi juca la Cluj și i-am explicat că voi folosi şase-şapte jucători, în funcție de cum vin și băieții de la echipele naționale. Dacă dânsul vine și vă spune vouă echipa, eu ce pot să fac? Mie nu îmi convine”, a declarat Nicolae Dică pentru o televiziune de sport.

Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa la FCSB

Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa şi a susţinut că la meciul FCSB – Botoşani 2-2, jucat la Voluntari, patronul vicecampioanei României i-a transmis că Hristo Zlatinski ar trebui să joace mai mult. “La meciul de la Voluntari cu Botoșani mi-a spus că trebuia să îl mai țin pe Zlatinski pe teren. Au mai fost momente în care mi-a zis că ”nu crezi că e mai bine să joace ăla în locul celuilalt”. După ce avem această discuție, cu mine, cu Meme, vine și vă spune vouă. Au fost momente în care am avut o discuție cu privire la un jucător pe care eu nu prea voiam să îl folosesc. Nu dau nume acum.”, a susţinut Nicolae Dică.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Zlatinski

După meciul FCSB – FC Botoşani 2-2, Gigi Becali l-a criticat pe Hristo Zlatinski. “Eu am spus că vreau un mijlocaș care marchează măcar trei-patru goluri într-un sezon. O să vedem dacă este el. Bine, nu să marcheze neapărat atâtea goluri, dar atunci măcar să dea 10 pase de gol. Dacă nu, atunci la iarnă, aduc altul și iar altul, până găsesc pe unul care să facă astea.  Văd ce găuri sunt și voi acționa. Zlatinski rămâne, dar am pus ochii pe încă unul pe postul ăla, în iarnă. Nu vi-l zic”, a susţinut patronul FCSB.

Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa
Nicolae Dică a povestit cum face Gigi Becali echipa