Fotbal intern

Nicolae Dică a povestit cum lucrează la FCSB: “Mă duc dimineaţa şi plec seara”

26.09.2018 | 13:00
Nicolae Dica a povestit cum lucreaza la FCSB Ma duc dimineata si plec seara
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României, Nicolae Dică, a povestit cum lucrează la FCSB. Venit pe banca “roş-albaştrilor” în vara anului 2017, fostul “decar” de la clubul lui Gigi Becali a făcut o comparaţie între ce însemna cariera de jucător şi cum este acum, când este tehnician al echipei.

“E o diferenţă foarte mare (n.r. în cariera de antrenor, faţă de cea de jucător). Este mult mai greu, pentru că, ca antrenor te duci la stadion… eu mă duc dimineaţa şi plec seara. Ca jucător, mă duceam, stăteam două ore şi ceva, trei ore la stadion, făceam antrenamentul, plecam acasă, nu mai aveam grija de mâine, de a doua zi. Ce o să fac la antrenament, cum o să fie?

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a povestit cum lucrează la FCSB

Acum ai 23 de caractere pe care trebuie să le împaci, să reuşeşti să vorbeşti şi să comunici cu toţi jucătorii. Îmi place să fac treaba asta şi voi munci cât pot de mult să reuşesc să îmi îndeplinesc obiectivele.

Unul dintre obiectivele fixate este să câştig campionatul cu FCSB. Sper să se întâmple asta, voi munci mult pentru asta, vom vedea ce va dori Dumnezeu”, spune Nicolae Dică la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Nicolae Dică a povestit cum lucrează la FCSB. Antrenorul şi Alexandru Stan în meciul de fotbal duntre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 2 septembrie 2018.
Nicolae Dică a povestit cum lucrează la FCSB. Antrenorul şi Alexandru Stan în meciul de fotbal duntre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano

Nicolae Dică a discutat despre ce face la FCSB pentru a putea obţine primele trofee şi ca antrenor, după ce ca jucător a obţinut cu “roş-albaştrii” de două ori campionatul şi o Cupă a României.

Dacă în Liga 1 Betano este lider cu FCSB, în Cupa României echipa antrenată de Nicolae Dică întră în joc în partida de joi, cu Dacia Unirea Brăila, din şaisprezecimile competiţiei. Duelul va avea loc de la ora 21:30 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Alin Toşca, despre Denis Alibec şi Constantin Budescu: “Ei sunt exemple pentru mine şi pentru fotbaliştii români!”
  • FCSB va avea viaţă grea la Zlatna. Care este planul celor de la Unirea Alba Iulia
  • Cupa României, faza 16-imilor. Programul complet și rezultate LIVE