Fotbal intern

Nicolae Dică a semnat contractul cu FCSB. Ce salariu are antrenorul

20.06.2018 | 11:59
Nicolae Dica a semnat contractul cu FCSB Ce salariu are antrenorul

Tehnicianul a parafat noul acord cu echipa roș-albastră. Nicolae Dică a semnat contractul cu FCSB.

FANATIK.RO vă prezintă detaliile înțelegerii dintre antrenor și Gigi Becali.

I-a făcut pofta cu Denis Alibec

În momentul în care Becali și Dică au început negocierile pentru noul contract, tehnicianul a pus o singură condiție: Denis Alibec să nu mai facă parte din lotul echipei, chiar dacă nu va fi transferat de la FCSB până la startul reunirii. Becali și-a dat acordul și s-a ținut de cuvânt, iar Alibec nu face parte din lotul deplasat de formația roș-albastră în cantonamentul de la Brașov.

A acceptat să fie dat afară oricând, dar pe bani!

Și Becali a avut o dorință în ceea ce privește noul acord: să fie trecută în acte o clauză prin care Dică poate fi dat afară oricând, dacă rezultatele nu sunt pe măsură. Printre obiectivele intermediare se numără calificarea în grupele Europa League și terminarea sezonului regular în fruntea clasamentului. Inițial, fostul patron FCSB dorea să îl poată ‘’executa’’ pe Dică fără a-i achita vreun ban, dar antrenorul nu a acceptat. Părțile au ajuns la un numitor comun, mai ales că tehnicianul are planuri mari în noul sezon.

Nicolae Dică a semnat contractul cu FCSB. Același salariu, bonusuri de performanță!

Conform informațiilor FANATIK.RO, Nicolae Dică a semnat contractul cu FCSB și acum este cu actele în regulă. Dică va primi același salariu ca și în sezonul trecut, 10.000 de euro pe lună, dar a avut grijă să își treacă bonusuri substanțiale pentru calificarea în primăvara europeană și, mai ales, pentru titlul în Liga 1! Înțelegerea este valabilă pentru un an, cu posibilitatea prelungirii în vara viitoare, dacă FCSB devine campioană și va avea șansa să intre în grupele Ligii Campionilor.