Dică iese la atac! Pregăteşte o echipă super-ofensivă cu Iaşi! Mari surprize!

ORA 20:45
Andrei Trifan   
in Fotbal intern
01/04/2018, 19:44
Dică iese la atac! Pregăteşte o echipă super-ofensivă cu Iaşi! Mari surprize!

Nicolae Dică ştie că orice pas greşit din acest moment este echivalent cu pierderea titlului de către echipa sa. Pentru a fi sigur că în faţa celor de la CSMS Iaşi nu va avea parte de vreo surpriză neplăcută, Dică a pregătit o formulă de joc super-ofensivă.

Cum va juca FCSB cu Iaşi? Revine Nedelcu, intră şi Dodel titular!

Astfel, principala mutare tactică a antrenorului FCSB este reintroducerea printre titulari a lui Dragoş Nedelcu. Internaţionalul de tineret a fost lăsat acasă la derby-ul cu CFR Cluj (VEZI DETALII AICI), dar acum, forţat şi de suspendarea primită de Pintilii după eliminarea din Gruia, Dică îi dă din nou pe mână mijlocul terenului fotbalistului ridicat în slăvi de Gheorghe Hagi (VEZI DETALII AICI) şi de propriul impresar, Pietro Chiodi (VEZI DETALII AICI). 

Alături de Nedelcu, tehnicianul îl va titulariza pe Dodel Tănase. Cei doi vor juca în centru, mai retraşi, şi vor asigura spatele tripletei Man – Budescu – Florin Tănase. 

Bizonul sau Alibec, singura dilemă

Dacă linia de mijloc este stabilită, în atac Dică este încă indecis. Sunt şanse foarte mari să înceapă cu Bizonul Gnohere titular, mai ales că acesta a marcat golul important de la Cluj, în vreme ce Alibec a avut o atitudine sfidătoare la adresa lui. Cu toate acestea, pentru a-şi acorda răgaz în luarea deciziei până la ora meciului, Dică a testat şi varianta cu Alibec vârf împins.

Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Junior Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec.

Închide ×