Fotbal intern

Nicolae Dică a vorbit despre transferul lui Dennis Man de la FCSB! Ce spune de gestul lui Florinel Coman

28.11.2018 | 20:05
Nicolae Dica a vorbit despre transferul lui Dennis Man de la FCSB Ce spune de gestul lui Florinel Coman

Antrenorul Nicolae Dică a vorbit despre transferul lui Dennis Man și i-a transmis internaționalului român care ar trebui să mai rămână o perioadă la FCSB. În urmă cu câteva zile, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru mijlocașul dreapta de la un club din vestul Europei.

”Man  este un jucător de perspectivă, un jucător de viitor, un jucător în care eu cred. Acum, joacă la 60-70%, el poate să fie mult mai bun decât este în acest moment. Dar trebuie să avem încredere în el. Eu zic că poate să crească mult mai mult. Are execuţii la antrenamente pe care nu le vedeţi în meci. La antrenament eşti în dezinvolt, nu ai acea presiune a rezultatului. Jucătorii de calitate, care au execuţii, reuşesc mult mai mult la antrenamente decât în timpul jocului”, a declarat tehnicianul de la FCSB la  Telekom Sport.

Nicolae Dică supărat de jocul formației FCSB într-un meci din Liga 1 Betano
Nicolae Dică supărat de jocul formației FCSB într-un meci din Liga 1 Betano

Nicolae Dică a vorbit despre transferul lui Dennis Man de la FCSB: ”Să devină un jucător important la națională”

”Eu cred că el ar trebui să mai rămână în România, să mai joace la Steaua, să ajungă să fie un jucător important şi pentru naţionala mare şi atunci cu siguranţă va putea face pasul şi înspre o echipă din Europa, o echipă de top, la calităţile pe care le are el”, a spus tehnicianul de la FCSB despre un eventual transfer în străinătate a lui Dennis Man.

Nicolae Dică a vorbit și despre conflictul dintre Florinel Coman și Lucian Filip, atunci când atacantul venit de la FC Viitorul și-a înjurat căpitanul: ”Coman s-a dus după meci și i-a cerut scuze lui Filip. A dat mâna și cu mine și am trecut peste orice problemă. Am avut o discuție în trei după meci și Filip l-a înțeles pe Coman pentru acea ieșire”.

FANATIK.RO a anunțat în premieră că Fenerbahce Istanbul a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Dennis Man, dar Gigi Becali a anunțat că este nemulțumit de suma oferită. La scurt timp,  turcii au mărit oferta la 12 milioane de euro.