Sfaturi pentru Nicolae Dică: "Mai bine alegi să mori pe mâna ta"

gabi balint, nicolae dică, Vasile Miriuta, FCSB, Liga 1 Betano

Este tensiune la FCSB după cearta dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec. Atacantul de la FCSB i-a dat o replică tăioasă lui MM la partida pierdută la Ovidiu, scor 1-2. Atacantul a fost extrem de iritat de sugestiile tactice pe care i le-a făcut managerul echipei.

"Te pricepi tu mai bine la fotbal decât mine", a fost replica pe care Alibec i-a dat-o lui Stoica. Gabi Balint îl critică pe manager pentru intervenţia pe care a avut-o în timpul meciului şi crede că atacantul de la FCSB a avut o reacţie firească, pe fond de nervi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nicolae Dică, avertizat că îşi pierde autoritatea la FCSB

Gabi Balint consideră că, în toată această poveste, primul afectat este chiar Nicolae Dică. "Din ce îmi dau seama, Dică a cam scăpat hăţurile. Nu stăpâneşte vestiarul şi asta nu e bine. Eu îl simpatizez şi cred că poate să ajungă antrenor bun. La nivelul ligii a 3-a a făcut lucuri bune. Sigur că venirea la Steaua a însemnat un lucru foarte bun, dar ştim toţi cine face echipa şi cine face schimbările. Mai nou văd că sunt şi alţi oameni care dau indicaţii tactice. Atunci te întrebi ce face Dică la Steaua? Face omletă jucătorilor la micul dejun sau ce face? Îşi va pierde credibilitatea şi în faţa jucătorilor şi a spectatorilor. Pe banca tehnică atunci când ajungi trebuie să se ştie un lucru: eu sunt singurul care vorbeşte de pe bancă, sau un antrenor secund care va transmiste ce-i spun eu", a declarat Balint la Digi Sport.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nicolae Dică primeşte sfaturi şi de la din partea lui Vasile Miriuţă. Acesta îi recomandă lui Dicanio să nu mai asculte sfaturi din exterior şi să meargă pe deciziile pe care le consideră ca fiind cele mai potrivite. "Eu nu sunt de acord să-mi facă altcineva echipa. Dacă mor, vreau să mor pe mâna mea. Aşa am făcut la toate echipele. Mori, mă, pe mâna ta! Am avut jucători care s-au plâns că nu joacă, au fost la preşedinte, dar am terminat pe locul 2 cu echipa", a explicat şi Vasile Miriuţă.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004