Fotbal intern

Nicolae Dică, apărat de un fost jucător al Stelei: “E o prostie să i se ceară plecarea!”

30.10.2018 | 18:47
Nicolae Dica aparat de un fost jucator al Stelei E o prostie sa i se ceara plecarea

Pompiliu Stoica îl apără pe Nicolae Dică în fața contestatarilor care îi cer demisia din funcția de antrenor principal al FCSB. Fostul fundaș al roș-albaștrilor este sigur că Dică va face performanță cu echipa patronată de Gigi Becali.

Primul pas în acest sens va fi câștigarea titlului în Liga 1 Betano, un obiectiv pe care Stoica îl vede la îndemâna tehnicianului.

Pompiliu Stoica îl apără pe Nicolae Dică: “Fiul meu a crescut de când e antrenat de el!”

Fostul fotbalist, actualmente în staff-ul naționalei României U16, consideră că atacurile la adresa antrenorului FCSB sunt, în mare parte, nefondate.

Mai mult, Pompiliu Stoica este de părere că aspectele care țin de implicarea patronului în alcătuirea echipei țin de intimitatea clubului și nu ar trebui prea mult dezbătute.

Eu sunt convins că sezonul acesta Nicolae Dică va lua titlul. Se vede ce muncește. Vă zic din punctul meu de vedere, care am fost și fotbalist la Steaua, iar acum sunt antrenor. Îl dau exemplu pe Ianis, fiul meu. Se vede că face antrenamente cu prima echipă, că Dică și cei de acolo sunt profesioniști. A crescut foarte mult, din toate punctele de vedere.

Presiune există mereu la Steaua, nu are cum să fie altfel. La acest nivel, trebuie să faci față unei astfel de situații. Că i se face echipa, că i se fac schimbările… Astea sunt lucrure țin de bucătăria internă. E treaba lui Dică, a lui Meme și a lui Gigi Becali ce se întâmplă între ei. E o prostie să i se ceară plecarea lui Nicolae Dică! Mulți își dau cu părerea, fără să știe exact și să dețină toate datele. E simplu să dai în Dică“, a declarat Pompiliu Stoica pentru FANATIK.RO.

Pompiliu Stoica Steaua București
Pompiliu Stoica, pe vremea când juca pentru Steaua București

Ianis Stoica se antrenează constant cu prima echipă

Fostul apărător stelist îl are pe fiul său sub comanda lui Nicolae Dică. Ianis Stoica se pregătește cu prima formație a celor de la FCSB, dar evoluează în meciurile formației secunde.

Nu are fizicul unui copil de 15 ani, are mai multă putere. Contează enorm pregătirea pe care o face cu Dică la prima echipă. S-a văzut și când a jucat pentru naționala de juniori, e altceva.

Dacă va rămâne la fel de serios, eu cred că va ajunge mare. Are potențial, sunt convins că mă va depăși“, a mai spus Pompiliu Stoica.

Pompiliu Stoica și Ianis Stoica
Pompiliu Stoica îș sărută pe fiul său, Ianis Stoica