Fotbal intern

Nicolae Dică, aproape de postul de secund la echipa națională: ”Mirel mi-a spus că-și dorește să vin lângă el”

27.11.2019 | 21:40
Nicolae Dica aproape de postul de secund la echipa nationala Mirel mia spus casi doreste sa vin langa el
ADVERTISEMENT

Începând de miercuri, 27 noiembrie, echipa națională de fotbal a României a intrat în ”era Mirel Rădoi”. Fostul antrenor al echipei de tineret a făcut pasul cel mare către banca primei reprezentative. Având ca obiectiv imediat calificarea la EURO 2020, Rădoi urmărește în aceste zile alcătuirea unui staff puternic. Primul nume care i se va alătura este cel al fostului său coleg și colaborator de la FCSB, Nicolae Dică.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,83 este cota pentru ”1-1 pauză sau final” în meciul de baraj Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, aproape de postul de secund la echipa națională: ”Mirel mi-a spus că-și dorește să vin lângă el”

Coleg cu Mirel Rădoi în echipa FCSB-ului care a jucat o semifinală în Cupa UEFA în sezonul 2005-2006, Nicolae Dică dezvăluie că noul selecționer i-a propus venirea în staff-ul naționalei. ”Pe mine m-a bucurat că Mirel mi-a spus din prima că-și dorește să vin lângă el. Consideră că-l pot ajuta foarte mult. Singurul antrenor cu care aș merge ca secund ar fi Mirel. I-am transmis lui Mirel că atunci când va avea nevoie de mine poate conta pe persoana mea.

Am vorbit cu Mirel, o să mă văd cu el şi o să discutăm mai mult ceea ce va urma pentru mine şi pentru el. Cu Mirel am mai lucrat şi la Steaua o perioadă nu foarte lungă, în jur de cinci-șase luni de zile în care eu spun că am avut o colaborare foarte bună”, a declarat Dică la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică recunoaște că, deși ar fi bucuros să lucreze cu Rădoi, așteaptă prima dată o discuție cu noul selecționer pentru a afla modul de lucru. ”Mirel a fost la echipa naţională de tineret şi ştie foarte bine cum se lucrează şi vreau să aflu de la el mai multe pentru că asta trebuie să aflu şi eu, să văd cam cum se lucrează la echipa naţională, ce se doreşte de la mine. Şi pentru mine sunt lucruri noi.”, a adăugat Dică pentru sursa citată.