Fotbal intern

Nicolae Dică ar antrena CSA Steaua. Ce echipe ar refuza. “Nu pot să merg acolo!”

24.12.2018 | 11:32
Nicolae Dica ar antrena CSA Steaua Ce echipe ar refuza Nu pot sa merg acolo

Nicolae Dică a fost demis de Gigi Becali după meciul jucat de FCSB cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, iar antrenorul în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că nu ar refuza o ofertă de a pregăti echipa CSA Steaua, din Liga a 4-a.

Deşi nu ar avea nicio problemă să o antreneze pe CSA Steaua, rivala lui Gigi Becali, Nicolae Dică susţine că nu ar accepta niciodată să stea pe banca tehnică a două echipe din Liga 1 Betano: Dinamo Bucureşti şi Rapid.

Nicolae Dică susţine că ar antrena CSA Steaua

“N-aş antrena o rivală, mă refer la Dinamo şi Rapid. În rest aş antrena orice echipă din România. Doar la Dinamo şi Rapid nu pot merge, că sunt suporteri care nu ar accepta asta”, a spus Nicolae Dică la TV Telekom Sport. Întrebat dacă ar dori să o pregătească pe CSA Steaua, echipă din Liga 4, acesta a răspuns: “Eu v-am spus doar că pe Dinamo şi Rapid nu le-aş antrena”.

După 15 meciuri jucate în Liga 4, CSA Steaua este lider. Echipa pregătită de Marius Lăcătuş a adunat 43 de puncte din cele 15 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, după ce a bifat 14 victorii şi o remiză şi are un golaveraj de 98-2. CSA Steaua este urmată în clasament de CS FC Dinamo şi AS CS Carmen Bucureşti 1937.

48 de victorii are FCSB cu Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului

Nicolae Dică a ajuns pe banca tehnică a celor de la FCSB pe 9 iunie 2017 şi a stat până pe 23 decembrie 2018. Antrenorul în vârstă de 38 de ani a pregătit-o pe vicecampioana României în 78 de meciuri, iar în trecut a mai antrenat-o pe SCM Argeş. Din postura de jucător profesionist de fotbal, Nicolae Dică a evoluat pentru FC Viitorul Constanţa, CS Mioveni, FCSB, Catania, Manisaspor, CFR Cluj, Iraklis şi Argeş Piteşti.

Nicolae DIcă le dă indicaţii jucătorilor săi în FCSB – FC Voluntari

În cele 78 de meciuri ca antrenor principal al FCSB-ului, Nicolae Dică are 48 de victorii, 18 remize şi 15 înfrângeri, iar golaverajul vicecampioanei României este de 143 – 76.