Sport

Nicolae Dică are încredere totală în David Miculescu: „Va fi om de bază la FCSB!”

Nicolae Dică are încredere totală în David Miculescu, despre care a spus că într-un an va deveni jucător de bază la FCSB.
10.11.2022 | 21:50
Nicolae Dica are incredere totala in David Miculescu Va fi om de baza la FCSB
Nicolae Dică are încredere totală în David Miculescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României a explicat că David Miculescu are nevoie de timp de adaptare până să dea randamentul pe care îl dădea la UTA.

Nicolae Dică are încredere totală în David Miculescu

Nicolae Dică are încredere totală în David Miculeescu și este convins că va ajunge în viitor un jucător de bază la FCSB, însă mai are nevoie de timp de adaptare.

ADVERTISEMENT

„La UTA juca meci de meci, cu mine a jucat mai mult în Europa, el nu era învățat cu ritmul acesta accelerat. Are nevoie de timp și cred că va reuși ușor, ușor să crească.

Cred că de la anul va fi om de bază la echipă, din ce am discutat eu cu el și ce am mai auzit”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a jucat 22 de meciuri în actualul sezon pentru FCSB, reușind să marcheze două goluri și să ofere două pase decisive. Acesta mai are alte două goluri marcate în campionat pentru UTA, el jucând trei meciuri pentru arădeni până să fie transferat la vicecampioana României.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui David Miculescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Fotbalistul de la CFR Cluj, remarcat de Nicolae Dică

Nicolae Dică l-a remarcat pe Daniel Bîrligea, autorul a trei goluri în duelul dintre CFR Cluj și Dumbrăvița, scor 5-0, meci jucat în Cupa României Betano:

„Ne aşteptam ca CFR să castige jocul, într-adevăr au marcat târziu. Cei de la CFR au jucători cu experienta. Bîrligea e atacant, dar l-a folosit şi în partea stângă, nu ne putem lua după meciul ăsta având în vedere adversarul. Bîrligea are atitudine şi dă totul”.

ADVERTISEMENT

„De mult n-am mai înscris de 3 ori. Ei s-au apărat mult, au încercat să facă meciul foarte bun”, a spus și Daniel Bîrligea la finalul meciului.

  • 22 de ani are Daniel Bîrligea
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist” la FC U Craiova 1948 – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT