Probleme pentru Dică în vestiar: “Ăştia nu mă ascultă deloc!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
25/03/2018, 18:56
Probleme pentru Dică în vestiar: “Ăştia nu mă ascultă deloc!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Problemele cu zăpada şi cu temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut ca jucătorii lui Nicolae Dică să se pregătească în această săptămână mai mult în balon, pe terenul de lângă Arena Naţională, şi nu la baza de la Berceni. Staff-ul tehnic al roş-albaştrilor şi cel al Concordiei Chaijna au decis să stabilească o partidă amicală între cele două formaţii, în cursul zilei de sâmbătă, care a şi avut loc, iar meciul s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 2-1.

Însă chiar dacă Alibec a deschis scorul rapid, în minutul 6, totuşi jocul prestat de elevii lui Nicolae Dică a fost unul slab, iar antrenorul roş-albaştrilor a fost surprins în partea a doua a meciurlui când s-a întors către colegii săi din staff şi a vociferat: “Băi, de ce am mai luat amicalul ăsta? Nu văd pressing, nu văd pase, nu văd nimic. Ăştia nu mă ascultă deloc. Nu se poate aşa ceva!”

Jucătorii au plecat în 10 minute de la stadion!

Nicolae Dică a fost dezamăgit de jucătorii săi şi după ce a observat că foarte mulţi au luat jocul amical de la Chiajna ca pe o corvoadă, nu ca pe un meci amical de pregătire. “Dicanio” a rămas extrem de surprins când a văzut că jucătorii pe care i-a înlocuit în timpul partidei erau deja schimbaţi în civil la final şi se grăbeau să urce în maşinile personale şi să plece cât mai repede acasă!

În plus, după finalul partidei, martorii oculari la evenimentul de la Chiajna au observat că jucătorii de la FCSB nu au stat în vestiar nici măcar 10 minute. Toată lumea se grăbea cât mai repede către case. La acest meci a fost prezent şi Cristi Bălgrădean, deşi Dică nu l-a oprit pe portarul titular în lot pentru meciul amical susţinut împotriva Concordiei.

Închide ×