Fotbal intern

Nicolae Dică, despre Astra – FCSB: „Dacă existau blaturi, eram și eu campion”

Nicolae Dică, despre meciul Astra - FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre duelul cu Astra Giurgiu pe care cei de la FCSB au reușit să îl câștige în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano cu scorul de 2-0. Fostul antrenor al FCSB este sigur că nu a fost vorba de niciun aranjament între cele două echipe. El a mai răspuns și despre următorul transfer al lui Claudiu Belu la echipa roș-albastră.

Nicolae Dică a vorbit după Astra – FCSB

Astra – FCSB a fost un meci în jurul căruia au plutit foarte multe controverse, după ce FANATIK a publicat faptul că FCSB și-a împrumutat adversara din Liga 1 Betano cu 300.000 de euro. Nicolae Dică este însă de părere că între cele două  formații nu a avut loc niciun fel de înțelegere: „Eu nu cred că a fost blat, pentru că dacă aveau loc blaturi, aș fi fost și eu campion”, a spus Dică, pentru Telekom Sport.

Înainte de Astra – FCSB, Mihai Teja afirmase că nu a avut timp să facă echipa să joace cum și-ar fi dorit. Nicolae Dică s-a arătat deranjat de aceste declarații, iar Teja s-a apărat la finalul meciului: ”Nu am declarat nimic împotriva fostului staff. Eu am spus că Dică a făcut o treabă foarte bună. Nu e uşor să antrenezi aici un an şi jumătate şi a făcut performanţă. Am spus că îmi trebuie timp, dar asta nu înseamnă că Nicolae Dică nu a făcut o treabă bună. Nu vreau să intru în alte detalii, o să am o discuţie cu el la o cafea şi vom lămuri totul. Eu îi respect părerea şi încerc să reglez din mers lucrurile”. La câteva zile după acest eveniment, Nicolae Dică încă mai așteaptă telefonul lui Teja: „Dacă el crede că eu am spus ceva greșit, poate să mă sune. Nu am nicio problemă.”

Transferul lui Claudiu Belu la FCSB, comentat de Nicolae Dică

Nicolae Dică, despre transferul lui Claudiu Belu

Fostul tehnician al FCSB a vorbit și despre transferul lui Claudiu Belu-Iordache de la Astra Giurgiu: „Este un jucător ofensiv, care poate ajuta Steaua foarte mult. Are unele probleme in defensivă, dar și le poate îmbunătăți. Va fi o competiție importantă pentru Romario Benzar, dar la Steaua e normal să existe doi oameni pe același post. În momentul în care va primi o ofertă îi va da drumul”.

De asemenea, Nicolae Dică a vorbit și despre un potențial transfer al lui Olaru: „Cât am fost acolo și eu mi l-am dorit pe Olaru, care e sub 21. E un jucător de viitor, care mie îmi place.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri