Fotbal intern

Nicolae Dică, atac devastator la Gigi Becali: ”Să-şi găsească ei un antrenor foarte bun să câştige campionate”

20.05.2019 | 22:34
Nicolae Dica atac devastator la Gigi Becali Sasi gaseasca ei un antrenor foarte bun sa castige campionate

Fostul tehnician al echipei FCSB, Nicolae Dică, a lansat un atac devastator la adresa finanțatorului Gigi Becali, pe care îl acuză că nu respectă antrenorii. Fostul mijlocaș i-a pregătit pe ”roș-albaștri” timp de un an și jumătate, dar a fost demis în iarnă și înlocuit cu Mihai teja, care între timp a fost și dat afară după ce a ratat câștigarea titlului în Liga 1 Betano.

Nicolae Dică, atac devastator la Gigi Becali: ”E uşor să loveşti în oameni”

”Mă deranjează afirmațiile patronului. Reghecampf n-a fost bun, Rădoi n-a fost bun, Dică n-a fost bun, Teja n-a fost bun. Păi Reghe a câştigat şi el vreo două campionate.  Măcar unul dintre ăştia patru au făcut ceva nu? E uşor să loveşti în oameni. Eu am fost pe primul loc cu această echipă şi pe primul loc în Europa League şi tot erau discuţii pe la televizor. Am avut rezultate, am fost acolo. Să-şi găsească ei un antrenor foarte bun să câştige campionate, să meargă în Champions League, să fie cât mai sus. Puteam să spun mult mai multe despre toată lumea de-acolo, dar nu are rost. Nu-mi place să lovesc în oamenii alături de care am lucrat”, și-a început Nicolae Dică atacul la adresa lui Gigi Becali.

”Am scos un articol de care mi-am adus aminte acum ceva timp, unde scrie aşa: ‘FCSB între primele 20 de echipe din Europa când vine vorba de posesie’. Cu asta am spus tot, nu mai trebuie să spun nimic. Voi puteţi lua nişte meciuri şi să vedeţi dacă fundaşii centrali veneau să preia mingea, să iniţiem jocul cu ei, ce făceam în continuare. Se pot analiza lucrurile astea. E părerea dânsului, dar mai vorbesc şi eu cu oameni, care au o impresie bună despre mine. Dacă din 10 oameni, 7-8 au o impresie bună despre mine, nu o să stau să îi ascult pe ceilalţi 2-3”, a mai spus fostul tehnician al FCSB-ului la Telekom Sport.

Nicolae Dică și Mihai Stoica se felicită după victoria din meciul Poli Iași - FCSB
Nicolae Dică și Mihai Stoica se felicită după victoria din meciul Poli Iași – FCSB

”Eu sunt singur, nu am pe nimeni în spate”

Nicolae Dică a explicat că FCSB dă bine la CV-ul fiecărui antrenor, dar mai depinde și pe cine ai în spate: ”Da, dar depinde şi pe cine ai în spate. Eu sunt singur, încerc să-mi clădesc o carieră în antrenorat şi sper să reuşesc. Depinde cum eşti apreciat, ce se spune despre tine, ce rezultate ai avut, cum ai muncit. Când se aduce un antrenor la o echipă se interesează de cum munceşte acel antrenor”.

După ce a ratat titlul în Liga 1 Betano, Mihai Teja a fost demis de la FCSB, iar finanțatorul a anunțat că dorește să-l aducă pentru sezonul viitor pe Edi Iordănescu de la Gaz Metan Mediaș. Finanțatorul a dezvăluit că mai multe lume încearcă să-l scoată la cafea, iar impresarii îl sună să-i propună antrenori mari. FANATIK a aflat că unul dintre cei care ar vrea să revină la FCSB este Walter Zenga. De altfel, președintele de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, consideră că italianul ar fi cea mai bună variantă.