Fotbal intern

Nicolae Dică, atac frontal la Mihai Teja! Ce i-a reproșat fostul antrenor al FCSB-ului

23.04.2019 | 09:22
Nicolae Dica atac frontal la Mihai Teja Ce ia reprosat fostul antrenor al FCSBului

Fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică a lansat un atac frontal la adresa lui Mihai Teja! Dică nu a scăpat prilejul și i-a transmis celui care i-a luat locul pe banca tehnică a roș albaștrilor că trebuia să joace mult mai ofensiv derby-ul din Gruia cu CFR Cluj, partidă încheiată cu scorul de 0-0. Întâlnirea a fost una lipsită de mari ocazii, dar care ar putea să decidă titlul de campioană în Liga 1 Betano.

Nicolae Dică, atac frontal la Mihai Teja!

”Eu am spus atunci, după meciul cu CFR. Îmi doream să văd o echipă mai ofensivă, care să îşi dorească să câştige acel joc, să rişte mai mult pentru că dacă reuşeau să câştige acel joc, şansele creşteau să ia campionatul. Aşa, au mers că rămân la trei puncte de CFR, CFR se va încurca, ei o să câştige tot şi aşa vor lua campionatul, dar atunci trebuia să rişte.

Să îşi asume să câştige acel joc. Pentru că CFR s-a mulţumit cu acel egal”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport atunci când a fost chestionat despre tactica abordată de Mihai Teja în derby-ul din Gruia. Fostul antrenor al FCSB-ului știe și cum ar putea să dea lovitura latifundiarul din Pipera. Dică i-a transmis lui Gigi Becali pasul pe care trebuie să-l facă dacă vrea să ajungă în Europa

Nicolae Dică, atac frontal la Mihai Teja! Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018.@ Razvan Pasarica/SPORTPICTURES
Nicolae Dică, pe marginea terenului

Ianis, cap de listă

„Dacă și-ar pune ambiția, patronul l-ar aduce pe Ianis la FCSB. Cred că Viitorul l-ar vinde. E un club care crește jucători și trăiește din vânzare lor”, a mai spus Nicolae Dică despre posibilitatea ca fiul lui Gheorghe Hagi să fie transferat la o rivală. De remarcat că Nicolae Dică a antrenat-o pe FCSB între mai 2017 și decembrie 2018, atunci când a fost înlocuit cu Mihai Teja, chiar după un joc cu CFR Cluj.

Dică a terminat pe locul 2 sezonul trecut și în momentul în care a fost dat afară de Gigi Becali FCSB se afla, de asemenea, pe treapta a doua a podiumului, la șase puncte de CFR Cluj, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano