Fotbal intern

Nicolae Dică, atac la antrenorii din Liga 1 Betano. “Mulţi stau la cotitură. Îl sună pe Luţu şi-l invită pe patron la cafea!”

26.10.2018 | 14:10
Nicolae Dica atac la antrenorii din Liga 1 Betano Multi stau la cotitura Il suna pe Lutu sil invita pe patron la cafea
ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a dezvăluit că el este cel care ia toate deciziile în legătură cu ceea ce se întâmplă la FCSB, Nicolae Dică a ieşit la atac şi a trimis săgeţi către antrenorii din Liga 1 Betano care vor să îl înlocuiască pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Nicolae Dică a dezvăluit că există antrenori din Liga 1 Betano care îl sună pe Ionuţ Luţu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, pentru a veni la FCSB şi să-l convingă pe patronul vicecampioanei României să iasă la o cafea. Nicolae Dică susţine că gesturile acestea îl fac să se ambiţoneze şi să lupte mai mult.

ADVERTISEMENT

Antrenorii din Liga 1 Betano, atacaţi de Nicolae Dică

Am vorbit cu patronul. Am văzut că s-au făcut multe speculații pe seama a ceea ce am declarat eu după jocul de la Craiova. Multă lume a spus că trebuia să plec. Am motivele mele pentru care am rămas. Eu sunt cel care decide cine intră pe teren și cine va fi schimbat la jocul de mâine seară. Nu sunt omul care să renunț ușor.

Acum, când e un moment mai dificil îmi doresc să fiu alături de jucători și să ajungem pe primul loc. Am rămas și pentru acei antrenori care mai sună pe la Luțu ca să vină la Steaua și care îl mai invită pe patron la o cafea. Mă ambiționează lucrurile acestea. Stau mulți la cotitură pentru că Steaua e un club mare și oricine își dorește să antreneze la Steaua, a declarat Nicolae Dică

ADVERTISEMENT

FCSB – FC Voluntari, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport. Toate fazele importante ale partidei de pe “Arena Naţională” sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

  • 21 puncte a adunat FCSB în primele 12 etape din Liga 1 Betano