Sport

Nicolae Dică, avertizat după Dunajska Streda – FCSB 0-1: „A riscat cu titularizarea lui Miculescu și Rusu!”

Nicolae Dică a fost avertizat de către Basarab Panduru după victoria obținută de FCSB cu Dunajska Streda, scor 1-0, fiind de părere că antrenorul a riscat cu titularizarea lui Miculescu și Rusu.
04.08.2022 | 11:30
Nicolae Dica avertizat dupa Dunajska Streda  FCSB 01 A riscat cu titularizarea lui Miculescu si Rusu
Nicolae Dică, avertizat după Dunajska Streda - FCSB 0-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” crede că FCSB trebuie să se califice în grupele Conference League, mai ales că, în ultima rundă, în cazul în care trece de Dunajska Streda, va da peste Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers (Irlanda).

Nicolae Dică, avertizat după Dunajska Streda – FCSB 0-1

Basarab Panduru l-a avertizat pe Nicolae Dică după victoria FCSB-ului cu Dunajska Streda, scor 1-0, fiind de părere că nu trebuia să îi titularizeze pe David Miculescu și pe Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

„Ai cerut să joci cu ăia, că sunt cei mai slabi dintre toți. Viking ăia te bat doar dacă-l scot pe Ragnar (N.r. – personajul principal din serialul Vikings) de pe undeva. Bine, să treacă ei mai întâi de Sligo Rovers.

Nu am crezut că va juca Rusu din primul minut, nu avea ce să facă Rusu, nu mă așteptam la ceva de la el”.

ADVERTISEMENT

„A riscat Dică să joace cu doi fotbaliști abia ajunși la echipă, care nu au experiență europeană”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Rusu nu e Ibrahimovic!”

Ilie Dumitrescu a fost mulțumit de felul în care a evoluat Bogdan Rusu în primul său meci la FCSB, care a fost și primul meci european din cariera sa.

ADVERTISEMENT

„Mister” a spus că așa ar trebui să arate un nouar pentru FCSB, dar nu trebuie să ai mari așteptări ca el să evolueze precum Zlatan Ibrahimovic:

Rusu nu e Ibrahimovic sau Ronaldo, trebuie să-l pui în evidență. Mie mi-a plăcut mobilitatea lui, așa arată un nouar. A coborât bine. Mi s-a părut foarte activ mai ales în prima repriză!”.

ADVERTISEMENT

„Dacă dai un milion și ceva pe un jucător, ai pretenția de la el să dea goluri. Eu cred că Dawa va crește încet-încet și va fi un jucător de bază. Mie-mi place”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,60 este cota pentru „X” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT