Fotbal intern

Nicolae Dică, ce transfer! A luat la FC Argeș un jucător care a fost la FCSB! EXCLUSIV

12.08.2019 | 20:15
Nicolae Dica ce transfer A luat la FC Arges un jucator care a fost la FCSB EXCLUSIV

Nicolae Dică a declarat după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Ripensia Timișoara că FC Argeș nu are un buget comparabil cu favoritele la promovare. Șefii clubului nu au stat prea mult pe gânduri și au început deja să-i întărească lotul lui Dică. 

Nicolae Dică a transferat la FC Argeș un jucător care a fost la FCSB

Astfel, FANATIK vă dezvăluie că Andrei Dumitraș (31 ani), fost jucător la FCSB, a semnat cu FC Argeș și e gata să pună umărul la promovarea echipei în prima ligă. Transferul s-a realizat cu ajutorul agentului Florin Vulturar. De altfel, Dumitraș are o bogată experiență la nivelul primei ligi, evoluând până acum la echipe precum FCSB, FC Botoșani, Viitorul, U Craiova și Ceahlăul.

După doi ani foarte buni la Ceahlăul, Gigi Becali l-a transferat pe Dumitraș în vara lui 2012 pe 350 de mii de euro. Chiar dacă a marcat în Europa League, fundașul dreapta nu s-a adaptat prea bine la viața din București, iar în luna decembrie a aceluiași an s-a întors la Piatra Neamț.

Andrei Dumitras a evoluat pentru FCSB
Andrei Dumitraș a evoluat pentru FCSB

A jucat doi ani și pentru U Craiova, unde a evoluat constant, iar după o scurtă perioadă petrecută la Viitorul, s-a transferat la Botoșani în 2017.

Chiar dacă a obținut dreptul de a promova în prima ligă, FC Argeș are concurență serioasă în acest sezon în cursa pentru unul dintre primele două locuri care duc direct în Casa Pariurilor Liga 1. Rapid, Petrolul, UTA și U Cluj sunt marile favorite, însă în calcul pot intra multe alte echipe precum Farul, Chiajna sau Turnu Măgurele.

FC Argeș a câștigat cu 3-0 pe terenul celor de la Sportul Snagov, iar acum se pregătește pentru un derby pe teren propriu cu U Cluj, formație care vine la rândul său după un succes clar. Apoi, argeșenii au un alt meci greu, cu rivala CS Mioveni.