Fotbal intern

Nicolae Dică, contestat vehement! ”Nu face față la ce se cere la FCSB”

18.09.2018 | 08:07
Nicolae Dica contestat vehement Nu face fata la ce se cere la FCSB
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu l-a contestat vehement pe antrenorul formației FCSB, Nicolae Dică, despre care a spus că nu face față pentru ce se cere la un astfel de club. Tehnicianul vicecampioanei Ligii 1 Betano este în pericol să își piardă postul, finanțatorul Gigi Becali fiind nemulțumit de prestațiile echipei.

”Să știți că în fotbal când ocupi anumite funcții, presiunea de care vorbiți dumneavoastră trebuie să ți-o asumi de la început. Eu spun că nu face față la ce cere acest club. Domnul Becali a investit foarte mulți bani, a adus cei mai buni tineri”, a declarat Ion Crăciunescu în timpul unei emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, contestat vehement la FCSB: ”A cui e vina că echipa ia gol din faze fixe”

”Cum poate Dică să spună că e a nu știu câta oară când echipa ia gol din faze fixe? A cui e vina? Dacă lucrează acest aspect, înseamnă că ceea ce transmite nu ajunge la jucători. Păi patronul normal că spune: “Băi, băiatule, tu iei numai goluri din faze fixe, a cui e vina?”. Eu îl respect pe Nicolae Dică și țin la el, dar s-a băgat într-o vâltoare prea mare pentru el”, a mai afirmat Ion Crăciunescu, care îl contestă vehement pe antrenorul FCSB-ului.

Fostul arbitru s-a declarat uimit de cât de mult îi este subordonat Nicolae Dică patronului său: ”L-am auzit pe Ilie Dumitrescu, care se pricepe la fotbal. El a remarcat lipsa condiției fizice. Eu nu am văzut la nicio echipă, niciodată, să se scrie că un antrenor îi e subordonat patronului așa cum e Dică”.

ADVERTISEMENT
Nicolae Dică dând indicații în timpul meciului CFR Cluj - FCSB 1-1
Nicolae Dică dând indicații în timpul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1

Ion Crăciunescu a mai dezvăluit că are o sursă la vicecampioana Ligii 1 Betano care i-a spus că tehnicianul nu se poate impune și este luat la mișto în dese rânduri de jucători. Fostul mare arbitru îi reproșează lui Nicolae Dică că nu a cucerit niciun trofeu în sezonul precedent și a ratat în această toamnă calificarea în grupele Europa League, deși are cei mai buni jucători din Liga 1 Betano.

Becali, reacție nervoasă la adresa lui Dică și a lui Meme Stoica

După întâlnirea CFR Cluj – FCSB 1-1, Nicolae Dică și-a acuzat jucătorii că nu se concentrează la fazele fixe: “Nu am reuşit să câştigăm, am deschis scorul după ocazii mari. Puteam face 2-0, dar şi eu au avut ocazii. Am început bine după pauză, dar după golul din fază fixă… Nu pot să-mi explic, sunt momente în care trebuie să te pui în teren, să ai grijă, nu suntem concentraţi la fazele fixe, deşi lucrăm mereu la antrenament. Nu facem marcaj om la om, facem pe zonă. Vom analiza în vestiar. Am intrat cu avantaj la pauză, dar în a doua repriză nu am jucat bine. Golul ne-a băgat în degringoladă”.

ADVERTISEMENT

Imediat după remiza din meciul CFR Cluj – FCSB 1-1, Gigi  Becali a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului Nicolae Dică și a directorului sportiv Mihai Stoica. O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a afirmat finanțatorul FCSB.

FANATIK.RO a surprins  live reacția lui Nicolae Dică în momentul în care a văzut comentariile patronului său. părea să fie într-o stare bună după ce a analizat derby-ul din Gruia. A ieșit de la conferința de presă zâmbitor, i-a salutat pe jurnaliștii prezenți și a început să facă poze cu fanii care s-au înghesuit în zona mixtă a stadionului din Gruia. Filmul s-a rupt însă pentru Dică atunci când a văzut declarația lui Gigi Becali, în momentul în care patronul FCSB a susținut că roș-albaștrii nu au jucat atât de slab nici măcar la partida de la Iași, când au pierdut titlul în sezonul precedent!

ADVERTISEMENT

După acest moment, Dică s-a înnegrit la față și și-a schimbat starea la 180 de grade. Antrenorul FCSB chiar și-a spus în barbă, vizibil nervos, „ce mai zicea dacă luam 3 puncte?!” După ce a văzut mesajul transmis de patronul FCSB, Dică a plecat val-vârtej din stadion, ignorând ceilalți suporteri care nu au mai reușit să facă poze cu el.

ADVERTISEMENT