Sport

Nicolae Dică, dat afară de la FCSB? „Nu pot să răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul cu UTA”

MM Stoica a vorbit despre situația lui Nicolae Dică la FCSB, explicând cât de important este pentru echipă meciul din campionat cu UTA.
15.10.2022 | 07:30
Nicolae Dica dat afara de la FCSB Nu pot sa raspund daca va fi sau nu decisiv meciul cu UTA
MM Stoica a vorbit despre situația lui Nicolae Dică la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat și motivul pentru care la FCSB nu ar fi atât de simplu de adus un antrenor străin.

MM Stoica a vorbit despre situația lui Nicolae Dică la FCSB

MM Stoica a vorbit despre situația lui Nicolae Dică la FCSB, mai ales după umilințele pe care echipa le-a trăit în meciurile cu Silkeborg din grupele Conference League:

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să spun, poate mă gândeam dacă să merg la vestiare, dar m-am concentrat pe altele. Noi am avut 8-7 raport al șuturilor pe spațiul porții… 8-7, dar scorul a fost 0-5.

Normal că am vorbit cu el azi, sunt mereu la bază. Din fericire, pentru el și pentru jucători o să vină meciul cu UTA și toate eforturile sunt concentrate pe meciul ăsta”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu batem UTA, o să fie probleme. Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul.

Era normal ca Tănase să spună asta, pentru că e primul antrenor străin pe care l-a avut în carieră, e logic să fie ceva diferit la el față de atunci.

ADVERTISEMENT

Sunt alte metode, vine din alt fotbal. Orice spun, poate fi interpretat. Eu am avut mână liberă în 2004 și am optat pentru Zenga.

După succesul neașteptat cu Zenga, după l-am adus pe Protasov. Așa gândeam la momentul ăla, eram și eu tânăr în meseria asta. Acum, nu știu ce să zic, depinde ce antrenor, depinde ce școală, dar oricum nu sunt consultant și nu fac eu treaba asta.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz. Olăroiu e antrenor străin sau român? Mi-e greu să răspund la întrebare, dați-mi nume, chiar nu știu…”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica, despre interesul pentru Garita

MM Stoica a explicat și motivul pentru care nu și l-ar dori pe Garita la FCSB: „Eu cred că mai degrabă se potrivește un jucător asemănător ca profil, dar cu o tehnică superioară și acela e Billel Omrani.

Avem doi atacanți de mare valoare, unul e golgheterul campionatul, iar celălalt e Omrani. Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spații poate face performanță la noi.

La fel cum am fost sigur că Semedo nu va da un randament la Steaua când a fost luat pe bani mulți la CFR, dar eram sigur că va da randament la Urziceni, pentru că erau echipe cu alt profil”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT