ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dezvăluiri despre Dică. “Vrea să iasă din atmosfera de la Steaua!”

Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei, a vorbit despre Nicolae Dică şi despre problemele pe care acesta le-a avut în cele şase luni pe care le-a petrecut până acum la echipă.
Autor: Daniel Vlad | 27.12.2017 | 15:39
Dezvăluiri despre Dică.

Nicolae Dică a încheiat primele sale şase luni de contract cu FCSB, iar tehnicianul roş-albaştrilor a calificat echipa lui Gigi Becali în primăvara Europa League, iar în campionat se află pe locul 2 după CFR Cluj. Sorin Paraschiv, fostul coleg de generaţie al lui “Dicanio” a dezvăluit cum este tratat acesta atunci când generaţia 2006 se reuneşte.

ADVERTISEMENT

Dică are un parcurs bun, deocamdată este în obiectivul de a câştiga campionatul, obiectivul numărul 1 pentru el; la fel şi în Cupa României şi s-a calificat în primăvara europeană. Cred că pentru el au fost 6 luni fantastice, pentru un antrenor tânăr, un antrenor fără experienţă. Să vii în primele tale luni, să califici echipa în primăvara europeană, nu foarte mulţi antrenori reuşesc acest lucru. Îi prevăd un viitor bun în antrenorat, ne bucurăm foarte mult pentru el şi pentru aceste rezultate”, a spus Paraschiv.

“Dică vrea să iasă din atmosfera tensionată!”

În continuare, Sorin Paraschiv a vorbit despre situaţia în care se află fostul său coleg, Nicilae Dică. “Nu i-am dat sfaturi. Când ne întâlnim la diverse acţiuni, încercăm să vorbim mai puţin despre fotbal. Şi el vine să se relaxeze, să iasă din acea atmosferă tensionată de la Steaua. Asta înseamnă Steaua, presiune tot timpul”, a mai spus fostul căpitan al Stelei.

ADVERTISEMENT

Nicoale Dică s-a întâlnit ultima oară cu foştii săi colegi la turneul de la Craiova acolo unde generaţia Steaua 2006 a participat la o competiţe old boys din Bănie. Steliştii au fost eliminaţi în semifinale de Craiova Maxima, cea care i-a avut printre liderii din teren pe Emil Săndoii, 52 de ani şi Pavel Badea, 50 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!