Fotbal intern

Nicolae Dică, decizie radicală luată la noua echipă! Dă afară jumătate de lot. Pe listă e și un fost jucător de la FCSB

08.05.2019 | 19:58
Nicolae Dica decizie radicala luata la noua echipa Da afara jumatate de lot Pe lista e si un fost jucator de la FCSB

Nicolae Dică a ajuns la un acord cu FC Argeș pentru a prelua banca tehnică, iar fostul antrenor al FCSB-ului a luat o primă decizie radicală la noua lui echipă. “Dicanio” va prelua echipa din Liga 2 la finalul sezonului 2018 – 2019, iar acesta a făcut deja lista plecărilor de la FC Argeș.

Nicolae Dică, decizie radicală luată la noua echipă

Antrenorul în vârstă de 38 de ani a urmărit cu atenție ce se întâmplă la FC Argeș și a decis la ce jucători va renunța în perioada de mercato din vară. Astfel, digisport.ro anunță că Nicolae Dică a hotărât să nu se mai bazeze pe serviciile a 8 jucători, printre care se numără și Rareș Enceanu, fostul mijlocaș al FCSB-ului.

Iată lista cu jucătorii care vor fi dați afară de Nicolae Dică:

  • Rareș Enceanu (24 de ani) – mijlocașul a ajuns la FC Argel în luna septembrie a anului 2018, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB, fosta echipă a lui Nicolae Dică
  • Vasile Buhăescu (31 de ani) – a ajuns la FC Argeș în august 2017 după ce evoluase pentru Daco Getica București. În trecut a mai jucat pentru FCM Huși, FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș, Metalul Reșița, CS Mioveni și Olimpia SM.
  • Dorinel Nicușor Grecu (26 de ani) – portarul a jucat în trecut la echipe precum U Cluj, CSM Iași și Oțelul Galați
  • Bogdan Visa (32 de ani) – fundașul central este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro, iar în trecut a jucat pentru Gaz Metan, CSMS Iași, Argeș Pitești, ALRO Slatina, Râmnicu Vâlcea și Voința Sibiu
  • Alin Buleică (27 de ani) – a ajuns la FC Argeș în iulie 2018 dar nu a reușit să impresioneze. Mijlocașul a evoluat pentru U Craiova, CFR Craiova, AO Kavala, Petrolul Ploiești, Turnu Severin, U Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna și UTA Arad
  • Alin Popa (28 de ani) – a ajuns la FC Argeș în luna iulie 2017 după ce în trecut a evoluat pentru CS Mioveni
  • Andrei Nilă (33 de ani) –  atacantul este cotat de site-urile de specialitate la 50.000 de euro și a ajuns la FC Argeș în iulie 2017.
  • Raul Costin (34 de ani) – mijlocașul central cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro a ajuns la FC Argeș în august 2017. În trecut a jucat pentru Progresul București, CS Mioveni, FC Vaslui, Simurq, U Cluj, FC Botoșani. Rapid București, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna
Nicolae Dică în timpul unui meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Nicolae Dică în timpul unui meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

FC Argeș nu are drept de promovare

Nu este prima dată când Nicolae Dică o va antrena pe FC Argeș. Antrenorul în vârstă de 38 de ani a mai pregătit echipa alb-violeților și în perioada 2015 – 2017 și a promovat gruparea din Pitești în Liga 2 în perioada în care echipa Primăriei Pitești se numea SCM Argeșul. În 2017 a plecat la FCSB.

FC Ageș nu are drept de promovare în Liga 1 Betano din cauza situației juridice a clubului, deținut de autoritățile locale. Piteștenii se află pe locul 6 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 59 de puncte. În cele 33 de meciuri jucate în actualul sezon, FC Argeș a obținut 17 victorii, 8 egaluri și 8 înfrângeri și are un golaveraj de 46-26.