Fotbal intern

Nicolae Dică, declaraţie sinceră! Antrenorul nu mai crede în FCSB. “E vina mea că s-a pierdut acest campionat!”

06.05.2019 | 22:28
Nicolae Dica declaratie sincera Antrenorul nu mai crede in FCSB E vina mea ca sa pierdut acest campionat

Nicolae Dică a fost dat afară de Gigi Becali la finalul anului 2018, iar locul acestuia a fost luat de Mihai Teja. Fostul antrenor al FCSB-ului nu crede că gruparea roş-albastră mai poate să câştige titlul în sezonul 2018 – 2019, după ce CFR Cluj s-a desprins la cinci puncte de formaţia finanţată de Gigi Becali cu două etape înainte de finalul ediţiei actuale.

Nicolae Dică, declaraţie sinceră despre FCSB

Nicolae Dică îşi asumă pierderea titlului şi recunoaşte că a pierdut foarte multe puncte în perioada în care a stat pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Fostul antrenor al FCSB-ului a pierdut cinci partide şi a făcut patru egaluri în sezonul 2018 – 2019 cu FCSB.

“Eu spun că un campionat se câştigă în primele 20 de etape, aşa cum am încercat să le spun şi jucătorilor. Noi am făcut aceste greşeli în primele 20 de etape să pierdem multe puncte cu echipele mici, mai slab cotate ale campionatului nostru. Eu am o vină că s-a pierdut acest campionat penrtu că am fost 21 de etape antrenorul acestei echipe. Am pierdut şi eu multe puncte. Am o vină mare în pierderea campionatului”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk Split, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi, 16 august 2018.© FOTO: Sport Pictures
Nicolae Dică în meciul dintre FCSB şi Hajduk Split din manşa a treia din Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu

Nicolae Dică a antrenat-o pe FCSB în 80 de meciuri

În vârstă de 38 de ani, Nicolae Dică s-a despărţit de FCSB pe 23 decembrie 2018, după ce a stat pe banca tehnică a formaţiei finaţate de Gigi Becali în 80 de meciuri, în perioada iunie 2017 – decembrie 2018. Din postura de antrenor principal al roş-albaştrilor, Nicolae Dică a bifat 48 de victorii, 18 remize şi 16 înfrângeri.

După runda cu numărul 8 din Liga 1 Betano, CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 47 de puncte, iar FCSB este pe locul 2, cu 42 de puncte. Cele două formaţii mai au de jucat două meciuri, iar în ultima etapă din play-off se vor duela pe Arena Naţională.