Nicolae Dică, despre Denis Alibec: „A crezut că sunt dușmanul lui”

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
13/06/2018, 22:08
Nicolae Dică, despre Denis Alibec: „A crezut că sunt dușmanul lui” GALERIE FOTO
Nicolae Dică a comentat încă o dată relația cu Denis Alibec

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit din nou despre relația tensionată cu atacantul Denis Alibec. Dică susține că a încercat pe cât posibil să aibă o relație funcțională cu capriciosul atacant, dar s-a lovit de refuzul jucătorului.

„Sunt lucruri pe care i le-am cerut. Eu am vorbit cu el foarte mult, i-am cerut multe lucruri și poate el a crezut că eu sunt dușmanul lui. El are calități. Păcat de ele că nu le pune în slujba echipei. El a crezut poate că eu îi vreau răul, dar eu îi vreau binele. Îi doresc în continuare unde ajunge să aibă succes”, a spus Dică, la un post de televiziune. Prezent alături de Dică în platoul de televiziune, fostul președinte al Astrei Dinu Gheorghe a confirmat spusele tehnicianului: „Nici eu nu am putut lucra cu el. După ce am plecat eu, a venit Șumudică. Poate el a lucrat mai bine.”

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Denis Alibec are interzis la antrenamentele lui Nicolae Dică

Denis Alibec a intrat în dizgraţia lui Nicolae Dică după ce i-a reproşat antrenorului că din cauza lui nu joacă la parametri normali. Deşi cei doi se mai contraseră pe tot parcursul sezonului trecut, atât cu Mihai Stoica, cât şi cu Dică, atacantul a fost exclus din lot abia după ce i-a aruncat aceste cuvinte în faţa întregului vestiar. Acum, după cum a aflat FANATIK.RO, Denis Alibec nu mai are acces nici la antrenamentele lui Nicolae Dică și va avea loc numai în sala de forță a bazei de la Berceni. 

Închide ×