Sport

Nicolae Dică, desființat după ce a mărturisit că a adus 20 de milioane de euro în conturile FCSB-ului: ”De unde? De la Monopoly?”

Nicolae Dică a fost pus la zid după ce a mărturisit că i-a adus lui Becali 20 de milioane de euro în mandatele petrecute pe banca „roș-albaștrilor”.
02.11.2022 | 18:34
Nicolae Dica desfiintat dupa ce a marturisit ca a adus 20 de milioane de euro in conturile FCSBului De unde De la Monopoly
Nicolae Dică, intens criticat de Valeriu Răchită după ce a părăsit FCSB. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a părăsit tabăra FCSB-ului, după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 1-2, informație dezvăluită în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Nicolae Dică a fost pus la zid de Valeriu Răchită, după primele declarații de la despărțirea de FCSB.

Valeriu Răchită, acuzații la adresa lui Nicolae Dică: ”De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly?”

Nicolae Dică a oferit primele declarații după plecarea de la FCSB și nu a ezitat să-l „înțepe” pe Gigi Becali. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a declarat că a adus bani în perioada petrecută pe banca roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Patronul a spus că vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane!”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Totuși, Valeriu Răchită nu este de acord cu Nicolae Dică. Mai mult decât atât, fostul jucător al Stelei l-a desființat pe Nicolae Dică despre care a spus că trebuia să părăsească FCSB după duelurile cu Silkeborg. ”Nicolae Dică trebuia să plece după acel 0-10 cu Silkeborg. Dacă vrei să pleci, pleci. Demisia este o acțiune unilaterală. De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly?

ADVERTISEMENT

El a beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură. Singura posibilitate ca un antrenor să găsească un jucător fabulos, să-l aducă, să-l crească și pe care să-l vândă pe milioane”, a declarat Valeriu Răchită, la Pro Arena.

Valeriu Răchită, dezvăluiri despre Dică din culisele FCSB-ului: ”Nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui”

Nicolae Dică este unul dintre „clienții” lui Valeriu Răchită. Fostul tehnician al Petrolului l-a numit pe Dică principalul vinovat pentru declinul lui Tavi Popescu. Strategia și antrenamentul tactic ale lui Dică la FCSB au fost intens criticate de Răchită.

ADVERTISEMENT

”Nu el a făcut pregătirea fizică, nu el a făcut strategia, el a intrat după Toni Petrea. Știi care sunt antrenamentele tactice la FCSB? Pase între Dawa și Tamm și minge lungă spre Compagno. Și Gigi Becali știa asta… Îi și spuneam că îți strică afacerea omul ăsta.

Și cu jucătorii tineri despre care a spus că nu se bazează pe ei, și cu antrenamentele tactice, și cu aroganța după până la extrem, spre mârlănie. În ultima perioadă nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui. Sunt lucruri pe care nu poți să le faci dacă vrei să fi jupân, șmecher. Dacă Gigi Becali nu răspundea la telefon, nu își dădea demisia”, a mai spus Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu, primul pe lista lui Becali pentru a-l înlocui pe Dică

FANATIK a dezvăluit că principalul înlocuitor al lui Nicolae Dică la FCSB este Liviu Ciobotariu. Atât Gigi Becali, cât și Liviu Ciobotariu au ajuns la un numitor comun, însă Florentin Pandele, finul lui Becali, este cel care are ultimul cuvânt.

”S-a discutat cu Ciobotariu, dar am spus bă dacă vrea să vină Ciobotariu, vreau să existe înțelegere de la Voluntari. Să aibă o binecuvântare de la finul Pandele. Că nu pot să iau antrenor, lasă bă că ți-l iau eu. 

”Asta e clar, ăsta-i ordinul lui Pandele. Dacă zice Consiliul de Administrație e clar el.  Eu n-am vorbit cu el, dacă eu mă apuc să vorbesc cu el. Trebuie să te vezi față în față cu el ca să-l convingi. Păi nu știu că nu vrea încă să-l conving că dacă era mă duceam la primărie să vorbesc cu finu’, insistam. Dacă eram hotărât, du-te dă-ți demisia și vino”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „Ambele echipe înscriu” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT