Dică, despre motivul pentru care l-a scos pe Budescu. “Am vorbit!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
16/04/2018, 23:04
Dică, despre motivul pentru care l-a scos pe Budescu. “Am vorbit!”

Astra Giurgiu – FCSB a avut loc în etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, scor 3-0, în etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Marin Anastasovici” – vezi detalii aici.  Nicolae Dică a dezvăluit de ce l-a înlocuit pe Constantin Budescu, care e situaţia lui Denis Alibec şi susţine că CS Universitatea Craiova mai are şanse la titlu.

“Am avut multe ocazii, nu am primit gol şi asta e important pentru că îmi doresc să nu primim goluri. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Budescu avea un cartonaş galben, la pauză am văzut că erau unele discuţii cu arbitri şi mi-a fost teamă să nu primească alt cartonaş şi să rămânem în 10. Am vorbit cu el şi nu e nicio problemă. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Dică, despre penalty-ul bătut de Gnohere

Alibec a avut o contuzie de la antrenamentul de ieri. Larie s-a antrenat cu noi. A avut o discuţie cu patronul că trebuie să îşi găsească echipă din vară. Budi trebuia să execute 11 metri, dar a avut o discuţie cu Gnohere şi au decis ca el să bată ca să iasă golgheter “Bizonul”. Mihai Pintilii este un jucător foarte important, joacă în echipa naţională şi ne ajută foarte mult.

Craiova mai are şanse la campionat, mai mici, dar există. Eu îi consider în lupta pentru titlu. Viitorul este o echipă tânără, ambiţioasă şi trebuie să facem acelaşi joc bun ca să câştigăm”, a spus Nicolae Dică. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×