Fotbal international

Nicolae Dică, despre FCSB – Hajduk Split. Ce le-a cerut jucătorilor săi. “Trebuie să avem răbdare!”

15.08.2018 | 13:10
Nicolae Dica despre FCSB  Hajduk Split Ce lea cerut jucatorilor sai Trebuie sa avem rabdare
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului FCSB – Hajduk Split, joi, ora 21.30, în returul turului 3 preliminar al Europa League, de pe “Arena Naţională”. Antrenorul vicecampioanei României a dezvăluit ce le-a cerut jucătorilor săi înaintea partidei care va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Mai mult, Nicolae Dică a lăsat de înţeles că este posibil ca Olimpiu Moruţan, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la FCSB de către oamenii din fotbalul românesc, să fie titular în meciul retur cu Hajduk Split. VEZI VIDEO MAI JOS!

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, despre FCSB – Hajduk Split

“O partidă foarte importantă pentru noi, cu un adversar dificil. A fost un meci tur foarte greu, un meci de luptă. Cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi joi pentru că au jucători foarte puternici. Eu sper ca mâine gazonul să arate mai bine decât la partida cu Iaşi, dar nu trebuie să ne împiedice să nu ne calificăm. Noi trebuie să dăm totul pe teren şi să ne calificăm mai departe. Tratez la fel fiecare partidă. Nu are importanţă că este un meci de campionat sau unul de Europa League. Au de la mijlocul terenului în sus jucători care pot face diferenţa, jucători importanţi pe faza ofensivă.  Ei sunt foarte buni la fazele fixe pentru că au jucători peste 1.85. La Split am reuşit să îi ţinem, am avut doar o singură nesincronizare. Trebuie să le oferim mai puţine faze fixe şi să fim mai concentraţi pentru că sunt periculoşi. Trebuie să avem răbdare la posesie, să avem o posesie mai bună. Pe faza ofensivă să luăm acţiuni individuale şi să ne facem ocazii de a marca şi cu siguranţă o să marcăm. 

Se poate ca Moruţan să fie titular, am multe soluţii pentru mâine seară. 11 vor fi titulari şi restul pe bancă. Trebuie să ne gândim la adversar, la punctele lor forte, la punctele slabe şi aşa o să alcătuiesc primul 11. La Split a fost un meci de luptă, am văzut atitudine şi am obţinut un rezultat bun. Ne doream o victorie, dar mâine trebuie să fim pregătiţi şi să câştigăm meciul.  Hajduk Split este o echipă bună, de tradiţie şi în fotbal se poate întâmpla orice. Meme a fost în urmă cu două zile, iar gazonul nu este bun. Mai rău decât la Split nu poate să fie, acolo a fost un teren foarte rău. Pentru noi e important să câştigăm şi nu contează cine înscrie”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului FCSB – Hajduk Split.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică se aşteaptă ca echipa să fie încurajată de mulţi fani la FCSB – Hajduk

Nicolae Dică le dă indicaţii jucătorilor de la FCSB
Nicolae Dică le dă indicaţii jucătorilor săi în timpul unui meci jucat de FCSB pe “Arena Naţională”

…despre penalty-uri: “Nu am exersat penalty. Noi exersam la antrenament, iar cei care executau bine nu înscriau la meci. Eu am încredere în jucători pentru că sunt unii care execută foarte bine.”

…despre posibila plecare a lui Bogdan Planic: Nu are de ce să destabilizeze echipa acest interes pentru că eu cred că Planic nu va pleca, indiferent de ce bani vor plăti pe el. Noi avem doi fundaşi centrali şi vă imaginaţi ce s-ar întâmpla dacă am rămâne cu unul?”

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: Vasi Geambazi chiar face transferuri la FCSB. “A stat o săptămână acolo şi a luat patru jucători!”

Citeşte şi: Iubita unui fost jucător al FCSB face videochat! Foto+video incendiar

…despre Dennis Man, Iasmin Latovlevi şi Marko Momcilovic: “Cu Man sunt doar vorbe. Despre Lato o să vorbim după meciul de mâine. Marko s-a accidentat şi o să lipească 4-5 săptămâni şi o să avem meciuri din 3 în 3 zile dacă o să ne calificăm. Aşa am decis să vină Lato pentru că o să avem nevoie de el. O să mai avem nevoie de un fundaş central, dar venirea lui Lato o să ne ajute să putem să-l folosim pe Marko fundaş central.”

ADVERTISEMENT

…despre Mihai Bălaşa: “Am vorbit cu Bălaşa după antrenament, mai are unele dureri, dar este ok. Eu sper să fie 100% la meci. Nu mă tem că vor fi agresivi pentru că o să răspundem şi noi cu aceeaşi monedă. Ştiam că sunt jucători agresivi pe teren propriu, mă aşteptam la un joc agresiv, dar ei au depăşit limita regulamentului în unele momente.”

…despre suporterii FCSB-ului: “Sper ca suporterii noştri să vină în număr cât mai mare la stadion, iar fanii lui Hajduk să nu se audă mâine la meci.”

Conferinta de presa Nicolae Dica si Raul Rusescu inaintea partidei cu HNK Hajduk Split

Gepostet von FCSB am Mittwoch, 15. August 2018

ADVERTISEMENT