Dică, fără frică: “Să câştigăm cu Lazio, apoi vedem de Dinamo!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/02/2018, 12:52
Dică, fără frică: “Să câştigăm cu Lazio, apoi vedem de Dinamo!”

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Nicolae Dică spune că formaţia sa va avea parte de un meci dificil joi seară, pe Arena Naţională, însă nu se gândeşte că FCSB nu s-ar putea impune. Şi-a pregătit deja echipa de start şi spune că pentru ofensivă are o singură soluţie: “Un meci important pentru noi şi fotbalul românesc. Întâlnim o echipă bună, care luptă în campionat, pentru Champions League. Vin după 3 înfrângeri, au lot valoros, şi ne va aştepta o partidă foarte grea. Este clar că ei sunt favoriţi, dar avem şansa noastră. Vom lupta să ne calificăm, important e ca după cele două jocuri să ieşim cu fruntea sus. 

Vom vedea dacă este un dezavantaj sau nu, dacă vin după aceste trei înfrângeri. Cu siguranţă vor trata meciul serios. Au jucători cu mare experienţă. Nu va fi greu de ales atacul, veţi vedea mâine. Nu avem multe soluţii. Am o singură soluţie. Să fim agresivi, să fim o echipă scurtă, compactă şi să-i blocăm. Au jucători de mare valoare, tehnici, de viteză, va trebui să facem un joc defensiv perfect.

“Să dăm totul pentru performanţă!”

Important e ca după meciul de mâine seară să rămânem cu şanse de calificare. Doar aşa poate că crească Andrei Vlad, jucând în meciuri importante. Aveam şi eu o poreclă, dar nu pot să v-o spun acum. Nu am nicio problemă cu glumele din vestiar, dacă nu eram un vestiar unit, nu ieşeam din grupele Europa League. Este un lucru pozitiv pentru noi, o performanţă pentru echipă şi pentru mine, ca antrenor. Consider că suntem pe un drum bun.

Faţă de campionat, vor schimba alţi jucători. Aşa au făcut şi în Cupa Italiei şi în Europa dacă nu joacă Immobile, joacă Caicedo. Şi tot aşa. Vor fi schimbări, dar nu foarte multe. Obiectivul nostru este acela de a câştiga campionatul, dar asta nu înseamnă că vom face act de prezenţă cu Lazio. Să dăm totul pentru perfomanţă. Consider că ambele jocuri sunt foarte grele. Sper să reuşim să câştigăm mâine seară, apoi vom vedea ce se întâmplă cu Dinamo. Dacă trecem de Lazio, vom vedea ce adversar vom întâlni. Eu nu mă gândesc aşa departe. Ca jucător am ratat finala Europa League, poate ca antrenor voi reuşi. Este un jucător valoros, un mijlocaş care face ambele faze, cu o tehnică foarte bună, dar nu voi pune un jucător care să-l marcheze strict pe Milinkovic-Savic. Normal că o să mă uit la Champions League, şi diseară mă uit“, a spus Nicolae Dică în cofnerinţa de presă.

FCSB – Lazio se va juca joi, de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×