Fotbal intern

Nicolae Dică, despre plecarea de la FCSB: “Dacă patronul va dori să mă dea afară, asta e”

25.08.2018 | 12:45
Nicolae Dica despre plecarea de la FCSB Daca patronul va dori sa ma dea afara asta e

Ce zice Nicolae Dică, despre plecarea de la FCSB, după ce Rapid Viena s-a impus în prima manşă din play-off cu 3-1 şi echipa lui Gigi Becali are şanse mici de a ajunge în grupele competiţiei. Antrenorul vicecampioanei a mai discutat şi despre returul cu austriecii, dar şi despre meciul cu Viitorul Constanţa, porgramat duminică, la Ovidiu.

… despre meciul cu Viitorul Constanţa: “Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, cu care am avut mereu meciuri grele şi cred că va fi o partidă foarte grea. Îl cunoaşteţi pe Zlatinski, a jucat foarte bine la Craiova este un jucător cu experienţă, azi a făcut primul antrenament cu echipa. Sper să ne ajute. Încă nu este legitimat din ce am înţeles şi nu va juca mâine. Uşor nu îmi este, dar trebuie să fac totul ca să îi integrez pe aceşti jucători cât mai repede. De asta sunt aici, să-i fac pe toţi să dea totul cât mai repede. Nu are cum, nu cred că va mai aduce 5-6 jucători, probabil în iarnă, dacă nu va fi mulţumit.

Nicolae Dică, despre plecarea de la FCSB

Din punct de vedere defensiv, când sunt probleme, sunt cu toată echipa. Când se greşeşte, o face toată echipa. Momentan, avem doi fundaşi centrali de meserie, dar mai sunt şi alţii care pot juca pe aceea poziţie. Ne gândim la meciul de mâine şi apoi avem timp să ne gândim şi la cel cu Rapid Viena. Vor fi schimări în echipă, vom avea apoi un meci important, a fost încărcătură, oboseală, ne aşteaptă un retur infernal, în care să dăm totul pentru calificare. Mă gândesc la meciul de mâine, apoi la cel cu Rapid Viena, nu la transferuri.

La Viitorul sunt mulţi jucători de viitor care au început bine acest campionat, acolo găseşti jucători de valoare, tineri, pe care trebuie să-i urmăreşti pentru un timp îndelungat. Am avut meciuri grele cu Viitorul, practică un joc ofensiv, cu jucători ce pot face diferenţa, cu execuţie, trebuie să fim concentraţi pentru acest joc. Filip s-a antrenat cu echipa, e apt să joace mâine seară”.

“CFR are şanse mai mari ca noi”

…despre plecarea de la FCSB: “Trebuie să-l întrebaţi pe patron, dânsul ştie cel mai bine. Eu îmi fac treaba la fel după fiecare meci, îmi doresc să sau cât mai mult. Dacă la un moment dat se va decide ca eu să fiu dat afară, asta e. Nu mi s-a zis dacă nu calific echipa în grupe că voi fi dat afară.”

… despre returul din play-off: “CFR are şanse mai mari decât noi, dar trebuie să remonteze şi ei acel 2-0, noi întâlnim o echipă cu un buget de trei ori mai mare decât al nostru. Îmi doresc să vină lumea la stadion şi să ne încurajeze.”

Nicolae Dică despre plecarea de la FCSB. Antrenorul susţine o conferinţă de presă de înaintea meciului retur din Liga Europa împotriva celor de la Hajduk Split, la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 15 august 2018.
Nicolae Dică despre plecarea de la FCSB. Antrenorul susţine o conferinţă de presă de înaintea meciului retur din Liga Europa cu Hajduk Split

Reacţia lui Dică după ce a fost întrebat dacă va fi dat afară de la FCSB nu trădează teama de eşec, iar antrenorul vicecampionilor a lăsat să se înţeleagă că în cazul în care Gigi va decide să renunţe la serviciile sale, atunci el va pleca împăcat, pentru că ştie că a muncit zilnic în slujba echipei.

Citeşte şi: