Sport

Nicolae Dică, despre revenirea nebună a FCSB-ului în meciul cu Saburtalo 4-2: „Am îmbătrânit cinci ani!”

Nicolae Dică a revenit pe banca tehnică a FCSB-ului cu o calificare în meciul cu Saburtalo, partidă în care echipa sa a suferit pe final, după ce a fost egalată, însă a reușit să obțină calificarea.
28.07.2022 | 22:56
Nicolae Dica despre revenirea nebuna a FCSBului in meciul cu Saburtalo 42 Am imbatranit cinci ani
Nicolae Dică, despre revenirea nebună la FCSB în meciul cu Saburtalo 4-2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Venirea lui Nicolae Dică la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK chiar după manșa tur a meciului cu Saburtalo.

Nicolae Dică, despre revenirea nebună a FCSB-ului în meciul cu Saburtalo 4-2

Nicolae Dică a vorbit despre revenirea sa la FCSB într-un meci de-a dreptul nebun cu Saburtalo, în care vicecampioana României a reușit să se califice, dar a suferit enorm.

ADVERTISEMENT

„Chiar vorbeam acum că am mai îmbătrânit cinci ani, dar important e că am câștigat și că ne-am calificat. Sunt emoții pozitive, vreau să le transmit asta jucătorilor și vrem să arătăm o altă atitudine.

Nu i-am lăsat pe cei din Georgia să urce mult, am greșit în a doua repriză, dar important e că băieții au reușit să revină și să câștige.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că trebuie să avem încredere și că trebuie să continuăm să jucăm, pentru că timp era. Mă bucur că am reușit să-i facem pe suporteri bucuroși, galeria a fost la înălțime, mă bucur că am făcut această alegere, am vorbit cu șeful galeriei înainte de a semna aici și mi-a transmis că voi fi susținut de toți”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului.

„Mai avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul și cu MM!”

„Cu siguranță mai avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul, am vorbit cu MM, pentru că avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus.

ADVERTISEMENT

Avem jucători tineri și vrem și jucători cu experiență alături de noi. Toate meciurile sunt grele, jucăm în Europa, trebuie să avem aceeași încredere, aceeași atitudine și cu siguranță vom reuși”, a continuat Nicolae Dică.

„L-am ales pe Florinel căpitan pentru că e unul dintre cei mai vechi jucători din echipă, i-am spus ce înseamnă un căpitan, i-am spus ce trebuie să facă după ce pierde mingea și sper să continue, pentru că a înțeles ce înseamnă un căpitan.

ADVERTISEMENT

E foarte bine pentru fotbalul românesc, pentru că reușim să acumulăm puncte, cu cât mergem mai sus în cupele europene, cu atât mai bine pentru fotbalul românesc”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT