ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Reacţia lui Dică după tragerea la sorţi: “Trebuie să avem atitudine”

Steaua va juca în turul trei preliminar din Champions League împotriva vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen. Echipa antrenată de Pavel Vrba a încheiat în urma rivalei Sparta Praga. ...
Autor: Marian Popovici | 14.07.2017 | 14:07
Reacţia lui Dică după tragerea la sorţi:

Steaua va juca în turul trei preliminar din Champions League împotriva vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen. Echipa antrenată de Pavel Vrba a încheiat în urma rivalei Sparta Praga. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei, Nicolae Dică a declarat că Plzen este cel mai accesibil adversar, dar se fereşte să o considere pe Steaua favorită.

Nicolae Dică: “Viktoria părea cel mai accesibil adversar”

“Dintre cei cinci adversari posibili din urna capilor de serie, FC Viktoria Plzen părea cel mai accesibil adversar, dar asta nu înseamnă că suntem favoriţi la calificare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre două meciuri din preliminariile UEFA Champions League, astfel încât totul va fi echilibrat. Ne dorim foarte mult să ne calificăm, iar pentru a reuşi acest lucru, trebuie să avem atitudine şi să demonstrăm că merităm”, a declarat Dică pentru www.steauafc.com.

Primul meci urmează să se dispute la Bucureşti, pe 25 sau 26 iulie, în timp ce returul va avea loc la Plzen, pe 1 sau 2 august.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!