Sport

Nicolae Dică, dezvăluire neașteptată despre Alexandru Chipciu, după scandalul de la CFR Cluj: „Am avut şi eu un clinci cu el la Steaua!”

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre scandalul iscat la CFR Cluj, în urma căruia Alexandru Chipciu a fost exclus din lotul echipei.
03.08.2021 | 13:51
Nicolae Dica dezvaluire neasteptata despre Alexandru Chipciu dupa scandalul de la CFR Cluj Am avut si eu un clinci cu el la Steaua
ADVERTISEMENT

În timpul unui antrenament, Alex Chipciu a avut un conflict cu tânărul portar Otto Hindrich. În urma acestui incident, antrenorul Marius Șumudică a decis să-l excludă din lotul echipei pe Alex Chipciu. Astfel că, fostul component al echipei naționale nu va evolua în meciul tur cu Young Boys Berna, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc astăzi, 3 august, de la ora 21:00.

Alexandru Chipciu (32 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, la începutul anului trecut, liber de contract, de la Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Acesta mai are contract până în 2022 cu formația din Gruia.

Nicolae Dică, dezvăluire neașteptată despre Alexandru Chipciu, după scandalul de la CFR Cluj

Nicolae Dică este de părere că Alex Chipciu regretă incidentul pe care l-a avut cu portarul Otto Hindrich.

În plus, Dică susține că a avut și el un clinci cu Chipciu, în perioada în care era antrenor secund la FCSB.

ADVERTISEMENT

„E şi mare portarul de la CFR Cluj, are 1.90 m înălţime. Se întâmplă la multe echipe, dar nu ştim ce a strâns el în ultima perioadă şi a răbufnit la antrenament.

Dar îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua (n.r. FCSB), când eram cu Costel şi cu Mirel. Am avut şi eu un clinci cu el la Steaua. Da, da, când eram secund am avut un clinci personal cu el, dar ne-am împăcat. N-a fost nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că el regretă acum că a făcut acest gest. Nu vreau să zic de unde a plecat tot (n.r. momentul tensionat de la FCSB dintre cei doi). A fost pe moment, în câteva zile ne-am revenit. 

Îl ştiu, e recalcitrant, dar după regretă ieşirile pe care le are. Cred că se va duce să-şi ceară scuze. E valoros, dă totul pentru echipă. Pe ei i-a ajutat. A marcat acel gol şi i-a calificat cu un gol senzaţional (n.r. cu Banja Luka). E prea drastic dacă se renunţă la el.

ADVERTISEMENT

Şumudică ştie şi el, că a fost fotbalist, a avut şi el ieşiri. Poate şi Chipciu a supărat că a jucat mai puţin, cred.

Din ce ştiu, Şumudică a vrut să-l ia la Gaziantep. Înainte să se ducă la CFR Cluj, a avut ofertă de la Gaziantep, din ce ştiu eu”, a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT