Fotbal intern

Nicolae Dică, dezvăluiri despre noul antrenor FCSB: “Am vrut să îl ajut pe Mihai Teja”

29.12.2018 | 23:20
Nicolae Dica dezvaluiri despre noul antrenor FCSB Am vrut sa il ajut pe Mihai Teja

Nicolae Dică a fost demis de pe banca tehnică a celor de la FCSB după 0-2 cu CFR Cluj, în locul lui fiind numit Mihai Teja, care a mai antrenat-o în acest sezon pe Gaz Metan Mediaș. Dică a vorbit despre relația cu Teja și a dezvăluit un episod în care a încercat să îl ajute.

“Dacă mă va suna, îi voi răspunde cu cea mai mare plăcere, am o relaţie OK cu Mihai, chiar am vrut, când nu avea echipă, să-l ajut să meargă la FC Argeş. A fost aproape să meargă la FC Argeş, îi urez multă baftă, sper să reuşească, dar are oamenii acolo din club care îi pot spune ce e la echipă”, a declarat Nicolae Dică pentru postul de televiziune Telekom Sport.

Nicolae Dică, demis de la FCSB. Becali i-a stabilit oviectivul lui Mihai Teja

“Obiectivul este titlul. Apoi, vedem. Facem un exercițiu de imaginație. Dacă luăm titlul și mergem pe ruta campioanelor, jucăm sigur playoff-ul. Dacă jucăm playoff-ul Champions League, suntem sigur în Europa League. Noi trebuie să facem bani, că degeaba iei titlul și faci posesie daca nu faci si bani. I-am spus că îi fac toate poftele. Orice jucător va vrea, îl va avea. Sigur, în limitele bunului simț, dacă prețul e aproape de adevăr. Suntem cam înțeleși pentru jucatorii pe care el îi vrea”, a declarat Gigi Becali după ce l-a numit pe Teja antrenor la FCSB.

“Îi mulţumesc că s-a gândit la mine, e o şansă în viaţa mea. Ştiu ce se doreşte la Steaua, ştiu ce vrea domnul Becali. N-am venit pentru bani, cred că FCSB e un pas important pentru mine şi sper să nu dezamăgesc. Peste tot unde te duci, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Mai bine rămâi acasă dacă nu faci faţă presiunii. Dacă nu credeam că mă pot impune în vestiarul FCSB, nici măcar nu-i mai răspundeam la telefon domnului Becali”, a spus Teja după ce a fost numit antrenor.