Sport

Nicolae Dică, disperat după U Craiova – FCSB 2-1: „Sunt în zodia ghinionului. Autogol nu-mi dădusem până acum”

FCSB are un parcurs horror în campionat cu Nicolae Dică pe bancă. Roș-albaștrii au doar o victorie în campionat și sunt la retrogradare.
19.09.2022 | 00:15
Nicolae Dica disperat dupa U Craiova  FCSB 21 Sunt in zodia ghinionului Autogol numi dadusem pana acum
Nicolae Dică, disperat după ce FCSB a rămas pe loc de baraj: „Sunt în zodia ghinionului. Autogol nu-mi dădusem până acum”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe FCSB în derby-ul etapei a 11-a din SuperLiga și l-a băgat în corzi pe Nicolae Dică. Cu antrenorul în vârstă de 42 de ani la timonă, vicecampioana a ajuns pe locul 14, cu opt puncte. „Nick” e disperat și speră să scoată echipa din criză.

Nicolae Dică pune pe seama ghinionului rezultatele execrabile ale FCSB-ului din SuperLiga

Deși la începutul campionatului avea ca obiectiv titlul, acum FCSB-ului îi este greu să prindă play-off-ul. Roș-albaștrii au opt puncte, de două ori mai puține decât Sepsi, formație aflată pe poziția a 6-a. Ce-i drept, fotbaliștii lui Dică au și două meciuri restanță, cu FC Botoșani și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dică a pus eșecul cu U Craiova pe seama ghinionului. Meciul de pe „Ion Oblemenco” a fost decis de un autogol antologic înscris de Răzvan Oaidă.

„A fost un joc echilibrat, ne-am creat câteva oportunități și noi, și cei de la Craiova. După ce au deschis scorul, am încercat să avem posesia, am mers spre poarta lor și am reușit să obținem acel penalty.

ADVERTISEMENT

A venit acel autogol… Se pare că sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului. Autogol nu îmi dădusem până acum, în rest le făcusăm pe toate defensiv vorbind.

Locul din clasament e rușinos, asta le-am spus și jucătorilor în vestiar după joc. Este inadmisibil ca la Steaua (n.r. FCSB) să nu câștigi atâtea meciuri. Și dacă nu era antrenor, trebuia să câștige”, a declarat Nicolae Dică, după U Craiova – FCSB 2-1. 

ADVERTISEMENT

Ce spune antrenorul roș-albaștrilor despre o posibilă demitere

Nicolae Dică va încerca să profite de pauza prilejuită de meciurile echipelor națională pentru a o pune pe picioare pe FCSB. Misiunea tehnicianului va fi extrem de ingrată având în vedere că roș-albaștrii au 12 fotbaliști plecați la loturi. FANATIK a anunțat în exclusivitate jucătorii care vor ajunge sub tricolor după derby-ul U Craiova – FCSB.

„Trebuie să ne gândim ce trebuie să facem ca să îmbunătățim jocul atât ofensiv, cât și defensiv. Totdeauna, antrenorul este de vină. Încerc să fac totul să câștigăm jocurile, dar pe teren intră jucătorii.

ADVERTISEMENT

Mie îmi pare rău că nu reușim să punem în practică ceea ce pregătim. Mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel și în campionat în alt fel.

(n.r. Ți-e frică de o demitere?) Frică nu îmi este. Eu am încredere în ceea ce fac. Cât timp am încrederea patronului, voi rămâne la echipă. Am încredere că vom reuși să ne bazăm pe campionat și să urcăm în clasament”, a adăugat antrenorul roș-albaștrilor.

În următorul meci de campionat, FCSB va primi vizita lui FC Argeș, la începutul lunii octombrie, imediat după ce naționala României termină de jucat dubla cu Finlanda și Bosnia & Herțegovina.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT