Nicolae Dică, distrus. “Antrenori făcuţi la apelul de seară!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
10/05/2018, 19:15
Nicolae Dică, distrus. “Antrenori făcuţi la apelul de seară!”
Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, distrus de Marius Stan, fost preşedinte al campioanei Oţelul Galaţi.

Nicolae Dică, distrus de Marius Stan, fostul preşedinte al campioanei Oţelul Galaţi. Acesta consideră că actualul tehnician al FCSB-ului trebuia să îşi termine şcoala de antrenori înainte să accepte oferta lui Gigi Becali de a prelua conducerea tehnică a formaţiei “roş-albastră”. Acest atac a venit după ce FCSB a fost învinsă pe terenul lui CSM Poli Iaşi, scor 0-1.

Mai mult, Marius Stan susţine că FCSB, echipă finanţată de Gigi Becali, este o pălărie prea mare pentru antrenorul în vârstă de 38 de ani şi crede că Nicolae Dică nu a demonstrat încă nimic, deşi a pregătit-o pe CSM Piteşti.

Nicolae Dică, distrus de Marius Stan

“La Piteşti, a fost şi liga a treia acolo, să nu uităm. Nu compari liga a treia cu Steaua. Şi doi, la Piteşti, Dică a făcut cum a crezut. A promova de la liga a treia la liga a doua e o bagatelă. Dică, dacă avea puţin simţ al măsurii şi al propriei valori, în primul rând îşi termina şcoala. Eu nu sunt de acord, absolut deloc, cu antrenorii făcuţi la apelul de seară şi promovaţi direct la echipe de Liga 1 fără să-şi facă şcoala. Acea şcoală, dacă se face unde trebuie, îţi dă multe elemente care te întăresc. Dar aşa, deodată… Vii direct în Liga 1, la Steaua… E pălărie mare! Nu-l judec, mi-e simpatic, probabil va fi antrenor bun”, a spus Marius Stan, laTelekom Sport.

CS Universitatea Craiova – FCSB, luni, 14 mai, de la ora 20.45, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×