Fotbal intern

Nicolae Dică, supărat după FCSB – FC Voluntari 2-1: “Cea mai grea săptămână! Iau jucători de la echipa a doua”

27.10.2018 | 23:29
Nicolae Dica suparat dupa FCSB  FC Voluntari 21 Cea mai grea saptamana Iau jucatori de la echipa a doua

Nicolae Dică a vorbit la finalul partidei câştigate cu scorul de 2-1 de FCSB în faţa celor de la FC Voluntari. Antrenorul “roş-albaştrilor” a încheiat astfel cu victorie turul sezonului regular, după reuşitele lui Harlem Gnohere, însă a fost supărat că nu mai are jucători defensivi la dispoziţie pentru meciul cu Dunărea Călăraşi, din Cupa României.

“Aveam mare nevoie de această victorie, veneam după cele două înfrângeri şi trebuia să câştigăm pentru a trece pe primul loc. Am început bine, am dominat, ne-am creat ocazii. Trebuia să avem o posesie mai bună, am făcut puţin pasul înapoi, ceea ce nu e ok. I-am zis lui Moruţan să urcăm mai sus, aşa am făcut 2-0. Din păcate, a venit iar un moment mai dificil, Planic s-a accidentat şi a cerut schimbare. Şi aşa făcusem o grămadă de improvizaţii, a mai trebuit să fac şi acum. Trebuia să scoatem mingea la margine, ei au profitat. Important e că am reuşit să câştigăm şi ne dă un moral bun pentru jocurile viitoare.

De ce a fost supărat Nicolae Dică după FCSB – Voluntari 1-2

Nu ştiu ce are Planic, am vorbit acum cu el şi vom vedea mâine dacă este ceva grav. Cu siguranţă a fost cel mai greu, cu 5 accidentaţi şi 2 suspendaţi, am avut mari probleme de lot. Din păcate, şi Planic s-a accidentat, sperăm să nu stea prea mult. A fost o presiune mare. A fost cea mai grea săptămână, cu muncă, şi ajutorul familiei şi a jucătrilor am trecut peste. Ştiam că vor urma şi momente dificile. Chiar acum vorbeam cu Meme şi cu staff-ul despre meciul de la Călăraşi dacă şi Planic e accidentat e al 8-lea şi va fi foarte dificil. Voi aduce jucători de la echipa a doua şi vedem cine merge mai departe”, a spus Nicolae Dică.

După victoria cu FC Voluntari, FCSB a urcat pe prima treaptă a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate, cu unul în plus faţă de CFR Cluj, care încă nu a jucat.