Fotbal intern

Nicolae Dică, după Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1: „Asta e, se mai întâmplă”

28.09.2018 | 02:21
Nicolae Dica dupa Unirea Alba Iulia  FCSB 01 Asta e se mai intampla

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit după victoria roș-albaștrilor în fața celor de la Unirea Alba Iulia, scor 1-0, din 16-imile Europa League.

Dică susține că a sperat ca formația sa să scape mai repede de emoții: „Meciurile de Cupă sunt jocuri dificile, se întâmplă și surprize. Mă așteptam să marcăm mai repede, fiindcă am fi înscris mai multe goluri. Din păcate nu am reușit acest lucru, dar ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Și ei au avut o ocazie foarte mare, cu cât avansam mai mult în joc, credeam că vom ajunge în prelungiri. Mă bucur că am reușit să marcăm.”

Cât despre problemele din apărare, din cauza absențelor lui Mihai Bălașa și Bogdan Planic, Dică a spus: „Am ales să joc cu Filip și cu Junior Morais fundași centrali. Au avut o prestație foarte bună și astăzi. Planic cred că își va reveni. Astăzi a făcut un antrenament singur, în ultima parte l-am introdus alături de ceilalți. Sper să joace duminică.”

Nicolae Dică, după Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1. Ce zice de ratarea lui Florin Tănase

Florin Tănase a ratat un penalty pe finalul partidei, dar Dică îl iartă pe decarul său: „Nu sunt supărat pe Florin Tănase că a ratat 11 metri. Mă bucur că a dat gol în campionat etapa trecută. Este bine că am reușit să câștigăm jocul și să mergem mai departe. El trebuie să aibă încredere, fiindcă este un jucător care muncește foarte mult.”

Cât despre jocul rezervelor care au intrat cu Unirea Alba Iulia: „Mă bucur că jucătorii au atitudine, că dau totul. Asta e, se întâmplă să rateze așa de mult. Le-am spus mereu, și la meciul cu Călărași, că nu contează cine e adversarul. Importantă e atitudinea.”