Sport

Nicolae Dică, enervat la conferința de presă înainte de Viking – FCSB: „La ce te referi prin presiune?”

Nicolae Dică a fost enervat la conferința de presă înainte de meciul dintre Viking Stavanger și FCSB, când a fost întrebat dacă simte presiune.
24.08.2022 | 21:03
Nicolae Dica enervat la conferinta de presa inainte de Viking  FCSB La ce te referi prin presiune
Nicolae Dică, enervat la conferința de presă înainte de Viking - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României se așteaptă la un meci dificil împotriva norvegienilor, mai ales că terenul nordicilor este unul cu gazon sintetic.

Nicolae Dică, enervat la conferința de presă înainte de Viking – FCSB

Nicolae Dică a fost enervat la conferința de presă înainte de returul dintre Viking și FCSB, când a fost întrebat dacă simte presiune pentru duelul de la Stavanger:

ADVERTISEMENT

„Prin presiune la ce referi? Presiune este la orice club mergi, mai ales la un club care vrea să câștige campionatul și să meargă în grupe.

La orice echipă e presiune. Am antrenat și la Liga 3, și la Liga 2, și la Liga 1. La un club cum e Steaua, într-adevăr, fiecare meci trebuie câștigat și e o presiune mai mare”.

ADVERTISEMENT

„Dar nu știu la ce presiune te refereai tu. Dacă mai rămân eu sau ce? Eu, când am venit la echipă, am venit după un eșec în Europa și toată lumea vorbea că nu vom merge mai departe, să trecem de Saburtalo, dar am trecut două tururi de atunci.

Am făcut niște lucruri bune, cred eu, iar jocul echipei s-a schimbat. De ce doar la noi vorbim de schimbarea antrenorului imediat? Am jucat șase meciuri și am pierdut doar un joc. E ceva ciudat!

ADVERTISEMENT

Despre asta voiai să mă întrebi. Mi se pare ciudat. Ok, dacă asta este părerea voastră… după aia ne mirăm că de ce se schimbă antrenorii atât de repede. Păi, dacă noi, după cinci etape, vrem să-l schimbăm, ok…”, a mai spus Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu când am venit la echipă, obiectivul nu era calificare în grupele Conference League”

Nicolae Dică a continuat și a explicat ce vrea să facă în continuare la FCSB, amintind și de momentul greu în care a revenit la echipă, reușind să obțină calificare cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

„Nu mă deranjează discuțiile astea, eu îmi fac treaba în continuare, dar mă refer ca idee. Dacă noi vorbim după 3-6 etape să se schimbe antrenorul și după tot voi vorbiți că de ce se schimbă antrenorul. D-asta se schimbă, că dacă toată lumea vorbește să schimbăm antrenorul…

Eu, când am venit la echipă, obiectivul nu era calificarea în grupele Conference League, pentru că am venit cu trei zile înaintea de un joc foarte important și am reușit să trecem mai departe”, a mai spus Nicolae Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru ”2 solist” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT