Fotbal intern

Nicolae Dică, fără cuvinte după moartea lui Martin Tudor: “El şi când nu prindea lotul se bucura foarte mult la victorii! E mare lucru. A iubit mult Steaua!” EXCLUSIV

30.03.2020 | 13:48
Nicolae Dica fara cuvinte dupa moartea lui Martin Tudor El si cand nu prindea lotul se bucura foarte mult la victorii E mare lucru A iubit mult Steaua EXCLUSIV
Nicolae Dică, fără cuvinte după moartea lui Martin Tudor: "El şi când nu prindea lotul se bucura foarte mult la victorii! E mare lucru. A iubit mult Steaua!" EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Martin Tudor a murit la 43 de ani după ce a suferit un infarct în timp ce se afla în casa prietenei lui, în Reşiţa. Foştii săi colegi de la Steaua au rămas fără cuvinte după dispariţia lui Tudor, care era caracterizat ca fiind unul dintre cei mai veseli jucători din vestiar.

Nicolae Dică, fără cuvinte după moartea lui Martin Tudor: “El şi când nu prindea lotul se bucura foarte mult la victorii!”

Nicolae Dică a vorbit pentru FANATIK despre dispariţia lui Martin Tudor, pe care şi-l aminteşte ca fiind unul dintre cei mai veseli jucători din vestiar, indiferent dacă juca, era pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului:

ADVERTISEMENT

“A fost un băiat de milioane. Era vesel, mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi amintesc că mereu a fost foarte fericit la victorii. Nu contează că juca sau nu juca sau chiar dacă nu prindea lotul. Când venea în vestiar după victorie era foarte bucuros.

Îi şi spuneam atunci cât de mare bucurie avea. Nu era omul pe care să te poţi supăra. Era mereu cu energie pozitivă. A iubit mult clubul acesta. O mare tragedie şi nu îmi vine să cred. Îmi găsesc cu greu cuvintele în aceste momente”, a spus Dică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiam să aibă probleme cardiace”

Fostul “decar” de la FCSB a declarat că nu ştia ca Martin Tudor să sufere de probleme cardiace: “Nu ştiam de aşa ceva. Ultima dată când ne-am întâlnit a fost foarte bine, nu mi-a spus că ar avea probleme”, a spus Dică.

Martin Tudor a jucat la Steaua între 1999 şi 2005, interval în care a reuşit să câştige trei trofee cu echipa din Ghencea: două titluri (2001 şi 2005) şi Supercupa României (2001). S-a retras din activitate în 2008, de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

“În ultima noapte am plâns, pentru că am iubit acest club mai mult decât pe mama”

Pentru Martin Tudor, Steaua a fost clubul pe care l-a iubit cel mai mult: “Mi s-a rupt sufletul când am părăsit cantonamentul de la Kaprun, din Austria. În ultima noapte am plâns, pentru că am iubit acest club mai mult decât pe mama.

Nici acum nu realizez că nu mai joc acolo. Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor pentru clipele minunate pe care le-am trăit, pentru că fără ei, nu aş fi putut să devin de două ori campion al României”, a spus portarul la plecarea de la Steaua, în 2005.

ADVERTISEMENT