Fotbal intern

Nicolae Dică, fără trei titulari în meciul Iaşi – FCSB. S-a decis cât va absenta Harlem Gnohere

Nicolae Dica fara trei titulari in meciul Iasi  FCSB Sa decis cat va absenta Harlem Gnohere

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, va avea loc meciul dintre FC Poli Iaşi şi FCSB, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, iar Nicolae Dică va face deplasarea fără trei oameni importanţi.


UPDATE, ora 14:35 Este oficial. Harlem Gnohere a primit o suspendare de două etape și o amendă de 3.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Gnohere a fost eliminat în a doua repriză a derby-ului cu Dinamo, terminat cu scorul de 1-1.


FCSB are nevoie de o victorie în meciul de pe terenul lui FC Poli Iaşi pentru a urca pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, dar şi să spere ca CFR Cluj să se încurce în de la Chiajna. Echipa lui Nicolae Dică va avea un meci dificil la Iaşi, iar Nicolae Dică întâmpină probleme de lot.

Nicolae Dică va merge la Iaşi fără trei titulari. Cine va lipsi din lotul FCSB-ului

Harlem Gnohere a fost eliminat în minutul 52 al partidei dintre Dinamo şi FCSB, scor 1-1, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF va decide câte etape de suspendare va primi atacantul francez, dar cel mai probabil vârful vicecampioanei ar urma să primească două etape, după ce arbitrul Istvan Kovacs a trecut în raport “comportament violent”. Astfel, Nicolae Dică nu se va putea baza pe serviciile “Bizonului” în partida de la Iaşi.

Harlem Gnohere nu e singurul care va lipsi la partida din etapa a 16-a. Romario Benzar şi căpitanul Bogdan Planic au încasat al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în deplasarea de la Iaşi. Chiar dacă sârbul nu era avertizat de Istvan Kovacs, acesta nu ar fi putut să joace împotriva echipei lui Flavius Stoican deoarece s-a accidentat pe finalul partidei cu Dinamo şi a forţat pentru a duce la capăt derby-ul.

Bogdan Planic îl felicită pe Harlem Gnohere pentru un gol înscris pentru FCSB

Alexandru Stan s-a rupt şi el

Şi prezenţa lui Alexandru Stan în meciul pe care FCSB îl va disputa contra lui FC Poli Iaşi. FANATIK.RO a anunţat că fundaşul transferat de la Astra Giurgiu a terminat meciul dintre Dinamo şi FCSB cu probleme la piciorul drept. Acesta abia revenise după ce fusese accidentat la ligamentul colateral intern de la piciorul stâng.

FC Poli Iaşi – FCSB, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro