Fotbal intern

Nicolae Dică, fiert pe jucători: “Se mulţumesc cu puţin! Nu am avut caracter”

07.05.2018 | 23:57
Nicolae Dică, fiert pe jucători:
Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CS Universitatea Craiova, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut împotriva lui CSM Iaşi cu 0-1 şi titlul este tot mai departe de roş-albaştrii. Antrenorul Nicolae Dică nu s-a sfiit să îşi critice jucătorii după meci şi a declarat că încă mai crede în câştigarea campionatului.

“Nu cred că este titlul jucat. La cum am evoluat azi, nu avem nicio şansă. Dacă ne prezentăm aşa, nu vom mai câştiga nimic. Este inadmisibil să jucăm aşa. Nu mai ai nevoie de nicio motivaţie la astfel de jocuri. Trebuia să ai caracter, să fii motivat la astfel de jocuri. Nu am avut caracter, nu am avut nimic azi. Dacă luam măcar 1 punct depindeam de noi, dar am luat un gol pe o greşeală foarte mare şi am pierdut un joc. Lui Budescu i-am cerut să stea în spatele mijlocaşilor şi a făcut altceva decât ceea ce i-am spus.

Dică: “Unii se mulţumesc cu puţin” 

Normal că îmi reproşez multe. Pintilii nu s-a simţit foarte bine şi mi-a spus că nu mai poate să continue. Trebuie să câştigăm la Craiova. Nu am fost în excursie la Iaşi, am pierdut acest joc. Noi jucăm pe teren, de la început şi până la final. Le-am dat şansa celor de la CFR Cluj să ia campionatul. Vom munci până la final cu jucătorii care îşi doresc să câştige. Unii se mulţumesc cu puţin”, a declarat Dică.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă luni, de la ora 20:45 împotriva lui CS Universitatea Craiova. Echipa lui Nicolae Dică are nevoie de un pas greşit al lui CFR Cluj în ultimele două etape pentru a putea să spere la câştigarea campionatului.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri