Sport

Nicolae Dică îi ia apărarea lui Bogdan Rusu în fața lui Gigi Becali: „Dacă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne la FCSB?”

Nicolae Dică sare în apărarea lui Bogdan Rusu, după ce Gigi Becali a zis că atacantul are cale liberă spre CS Mioveni în pauza de iarnă.
17.09.2022 | 15:37
Nicolae Dica ii ia apararea lui Bogdan Rusu in fata lui Gigi Becali Daca da 10 goluri crezi ca nu ramane la FCSB
Nicolae Dica îi ia apărarea lui Bogdan Rusu în fața lui Gigi Becali: „Dacă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică încearcă să își țină în priză toți fotbaliștii înainte de U Craiova – FCSB. Antrenorul vicecampioanei le-a luat apărarea lui Bogdan Rusu și Marco Dulca, fotbaliști care l-au dezamăgit și de care vrea să scape Gigi Becali.

Bogdan Rusu și Marco Dulca primesc credit din partea lui Nicolae Dică

Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul etapei a 11-a din SuperLiga. Va fi primul meci pe „Ion Oblemenco” după schimbarea gazonului. Partida e programată duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

De când a venit la FCSB, Bogdan Rusu a jucat în opt meciuri și a reușit să ofere pase decisive. În ceea ce îl privește pe Dulca, mijlocașul a îmbrăcat de șase ori tricoul roș-albastru, fără să aibă însă vreo realizare.

„Ei (n.r. Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul.

ADVERTISEMENT
De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea jocului cu Universitatea Craiova.

Ce a spus Gigi Becali despre cei doi renegați

La Dulca, paharul lui Gigi Becali s-a umplut în etapa precedentă de SuperLiga, când mijlocașul a pierdut ușor posesia mingii, chiar înainte ca FC Voluntari să primească penalty-ul din care a stabilit scorul final, 1-1. De cealaltă parte, Rusu l-a nemulțumit în meciul cu Anderlecht, atunci când atacantul a jucat în primele 45 de minute.

„De-aia am odihnit jucătorii, ați văzut (n.r. la meciul cu Anderlecht, scor 0-0). Dacă aveam alt atacant… I-a dat o pasă Olaru, iar Rusu s-a speriat. L-am luat că n-aveam atacant.

ADVERTISEMENT

Tot ce-a fost în teren când ne-am calificat, mulțumim, nu ne pare rău si nu regretăm. Doar că la FCSB cine nu face față, va pleca înapoi de unde a venit.

Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni), eu îl dau cu drag, 150.000. Pe Dulca am dat 250.000, dacă vreți luați-l înapoi. Le mulțumesc, dar n-ai ce să faci. Nu trebuie să se supere, fiecare om la nivelul lui”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,55 este cota pentru „marchează oricând Bogdan Rusu” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT