Fotbal intern

Nicolae Dică îi răspunde lui Raul Rusescu. “Vreau să lămuresc situația asta!” Ce zice de Meme: “Am vrut să vorbesc eu el, dar n-am putut!”

23.01.2019 | 20:37
Nicolae Dica ii raspunde lui Raul Rusescu Vreau sa lamuresc situatia asta Ce zice de Meme Am vrut sa vorbesc eu el dar nam putut

Nicolae Dică a ținut să îi răspundă lui Raul Rusescu, toate acestea după ce atacantul FCSB-ului l-a atacat la finalul meciului cu Dinamo Kiev, scor 1-1, în stagiul de pregătire din Marbella, Spania. Fotbalistul s-a arătat deranajat de faptul că Nicolae Dică a lăsat să se înțeleagă că jucătorii de la FCSB nu au avut motivație.

Nicolae Dică susține că nu a încercat în niciun moment să dea vina pe jucătorii de la FCSB pentru situația în care s-a aflat echipa în mandatul său și a ținut să îl atace pe Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al roș-albaștrilor.

Răspunsul lui Nicolae Dică pentru Raul Rusescu

“Eu nu am spus niciodată despre jucători că nu au avut motivație și că nu au dat totul. Eu vreau să lămuresc chestia asta. Am luat totul asupra mea, rezultatele negative îmi aparțin. Eu am zis că la un asemenea meci cum a fost cel cu Iași nu mai trebuie să vină antenorul să te motiveze cu ceva pentru că mai ai trei etape și câștigi campionatul. Eu nu am zis că ei nu au avut motivație. Nu știu de ce se încearcă ca jucătorii să spună ceva urât despre mine. Eu am venit la Steaua după o perioadă în care echipa nu a câștigat nimic. Eu am venit după a doua perioadă a lui Reghecampf în care am făcut niște lucruri bune. El nu a câștigat nimic atunci și eu am venit și am făcut lucruri bune. Nu vreau să comentez mai multe. Nu am vorbit cu Meme. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu am putut. Nu mai are importanță ce s-a întâmplat. Am vorbit cu patronul echipei și i-am spus ceea ce cred eu. Nu mai vreau să comentez ce s-a întâmplat la Steaua. Am avut discuții cu două cluburi din Liga 1 și cu două din Liga 2. Am avut discuții dar nu am ajuns la un numitor comun”, a spus Nicolae Dică pentru TV Digi Sport.

Raul Rusescu și Nicolae Dică la o conferință de presă

Gigi Becali a vorbit despre conflictul dintre Raul Rusescu și Nicolae Dică: “Motivația și-o pierd jucătorii după ce câștigă tot ce e de câștigat. Nu ai cum să nu ai motivație când tu nu câștigi nimic. Dică nu are niciun fel de dreptate.”